Jakten-frier: – Han kunne ha drept oss

Her går det galt under innspillingen til «Jakten på kjærligheten». Nå spekuleres det på om frieren gjorde det med vilje.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» har bøndene invitert frierne med til en bli-kjent-dag.

For å skape en sosial ramme rundt dagen bestemte Marianne Nordhus at skyting med pil og bue kunne bli en morsom aktivitet.

Kunne gått fryktelig galt

Mens de andre frierne imponerer stort med buen, går det ikke like greit for amerikaneren Jon Phelps som tydeligvis ikke har skjønt hvilken vei pilen skal skytes.

Allerede før han skal skyte ber han de andre om å trekke seg langt unna.

SE KLIPPET OVER

Tok det humoristisk

Selv om dette kunne gått fryktelig galt, tok resten av frierne hendelsen med humor. Michael begynte også å spekulere i om amerikaneren hadde gjort dette med vilje.

– Vi har vært litt forsiktige med ham hele tiden, for vi tror at han noe opp i ermet. Og nå begynner dette å komme fram, det er helt tydelig, forteller Michael og ler.

Et vanskelig valg

I mandagens episode står de fire bøndene foran et vanskelig valg. Etter kun en dag med alle frierne må bøndene, Tor Espen, Knut Erik, Johan Martin og Marianne sende hjem en av frierne.

SLITER: Tor Espen må fortelle en av frierne at hun må reise hjem i mandagens episode. Foto: TV 2
SLITER: Tor Espen må fortelle en av frierne at hun må reise hjem i mandagens episode. Foto: TV 2

På gråten

Det blir spesielt vanskelig for Tor Espen som tydelig sliter med å holde tårene tilbake når han må fortelle en av frierne at hun må pakke sammen og reise.

«Jakten på kjærligheten» kan du se hver mandag kl 20.00