UT OG INN? Juan Mata kan bli byttet bort, mens Cristiano Ronaldo kan komme til Old Trafford i januar – så sant City eller Chelsea ikke blir mer fristende da...
UT OG INN? Juan Mata kan bli byttet bort, mens Cristiano Ronaldo kan komme til Old Trafford i januar – så sant City eller Chelsea ikke blir mer fristende da...

Fotballryktene: – Mata byttes bort - og Ronaldo kan gå til City

Tottenham gir ikke opp Schneiderlin, og Cristiano Ronaldo har bestemt seg for å forlate Real Madrid. Her er dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Det nærmer seg et nytt overgangsvindu med stormskritt.

Allerede 1. januar kan klubbene igjen kjøpe og selge spillere. Og alle skal lære av feilene de gjorde i sommer.

Nå skal de være tidlig ute og få på plass det de ønsker før fristen går ut.

TV 2 overvåker medieverden for å bringe deg ryktene som florerer i internasjonale medier.

Ryktene rundt en Premier League-retur for Real Madrids Cristiano Ronaldo har vel egentlig versert siden stjernen forlot Manchester United for fem år siden. United har selvsagt vært bookmakernes favoritt, men også Chelsea har blitt nevnt som 29-åringens mulige nye arbeidsgiver fra neste sommer av. Søndag skriver Daily Express at Ronaldo har bestemt seg for å forlate Real Madrid etter sesongen, og at Manchester City fort kan bli angrepsvåpenets neste stoppested.

Samtidig skriver Daily Mail at Chelsea skal være villige til å tilby Ronaldo en ukelønn på småpene fem millioner kroner. Men det kan vel kanskje både United og City matche?

En som kan være på vei vekk fra Manchester United er Juan Mata. Spanjolen blir av mange spådd mindre spilletid i tiden som kommer, og i januar kan hans tid på Old Trafford være omme. Daily Mirror skriver at United-manager Louis van Gaal er villig til å sende Mata til Roma for å få sin landsmann Kevin Strootman i retur.

FORTSATT ØNSKET I SPURS: Morgan Schneiderlin.
FORTSATT ØNSKET I SPURS: Morgan Schneiderlin.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino lyktes ikke i å hente sin tidligere elev i Southampton Morgan Schneiderlin til White Hart Lane i sommer, men argentineren planlegger å gjøre et nytt forsøk i januar. Ifølge Daily Mirror vil det kommende budet bli Tottenhams fjerde på den franske midtbanespilleren. Det siste budet som ble avslått i sommer skal ha vært på 200 millioner kroner.

Burnley vurderer å selge talentfulle Danny Ings i januarvinduet. 22-åringens kontrakt utløper neste sommer, og foreløpig har det ikke lyktes klubben og forlenge med den lovende spissen, skriver The Sun.