FØR FEIDEN: Stemningen mellom disse tre er ikke like god som den en gang var.
FØR FEIDEN: Stemningen mellom disse tre er ikke like god som den en gang var.

Rio Ferdinand om John Terry: – Den største idioten som finnes

QPR-stopperen snakker ikke lenger med John Terry og Ashley Cole.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Se Manchester United - QPR søndag kl. 17.00 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Som følge av en episode som fant sted i oktober 2011, der Terry kalte Rio Ferdinands bror Anton for «a f****** black c***», har ikke Rio Ferdinand snakket med sin tidligere stoppermakker på det engelske fotballandslaget.

Ifølge The Telegraph er det i sin kommende selvbiografi at eldstebror Ferdinand letter på sløret, og fyrer løs mot John Terry.

OPPHAVET: Det var i en kamp mellom Queens Park Rangers og Chelsea at det først skar seg mellom Anton Ferdinand og John Terry.
OPPHAVET: Det var i en kamp mellom Queens Park Rangers og Chelsea at det først skar seg mellom Anton Ferdinand og John Terry.

Også Ashley Cole, som støttet Terry i forbindelse med rettssaken der Terry ble frikjent for de rasistiske uttalelsene mot Anton Ferdinand, får det glatte lag.

Les også: John Terry frikjent for rasismeanklager

– For meg vil John Terry alltid være den største idioten som finnes, fastslår Ferdinand, samtidig som han beklager at han ikke har kunnet lettet på sløret tidligere som følge av de juridiske sidene av saken.

Om sin barndomsvenn Ashley Cole, sier 35 år gamle Ferdinand dette:

– Ashley hadde lenge vært en venn av meg. Vi hadde kjent hverandre siden vi var barn, men da han støttet Terry i retten, endte dette vennskapet.

– Innrømmelse kunne vi kanskje akseptert
Ferdinand har aldri snakket med John Terry om den aktuelle saken.

– Som kaptein for England kunne John ha reddet mange for mye smerte ved å bare innrømme at han hadde gjort en feil, og ved å si at han ikke mente det rasistisk. Det kunne vi kanskje akseptert. Men i stedet for ga han oss aldri en sjanse, sier Ferdinand.

PS! Selv om Terry i retten ble frikjent for rasisme ble han av Det Engelske Fotballforbundet dømt for «å ha brukt støtende og fornærmede ord og/eller oppførsel i retning Antin Ferdinand».