Tomåls-Neymar: – Messi er verdens beste

Neymar scoret to og hyllet mannen som la opp til begge.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Neymar måtte ta plass på benken da Barcelona tok imot Athletic Bilbao i La Liga lørdag. Da han først fikk sjansen, svarte brasilianeren med en sen scoringsdobbel som ga 2-0-seier.

Se målene over (video med tillatelse fra C More)

Barcelona dominerte stort mot Athletic Bilbao foran drøye 80.000 tilskuere på Camp Nou, men fikk det ikke til å stemme foran mål. At trener Luis Enrique valgte å dytte inn den brasilianske teknikeren da like under en halvtime gjensto, virket å være det som skulle til.

– Perfekt med to mål

Neymar hadde vært på banen i om lag et kvarter da han ordnet 1-0 etter en pasning fra Lionel Messi i det 79. minutt. Fem minutter senere punkterte den samme duoen kampen. Messi inntok regissørrollen, mens Neymar bredsidet inn 2-0.

– Jeg er veldig fornøyd med dagens kamp, det endte helt perfekt med to mål. Vi visste vi kom til å slite litt, men vi klarte å holde tett bakover og sikre seieren, sier Neymar ifølge AS.

– Messi er verdens beste

Brasilianeren hyller Lionel Messi etter å ha servert ham to målgivende.

– Messi er verdens beste, han er et ess. Jeg blir bedre av å spille med ham, sier stjernespissen.

Vertene kunne fryde seg over sesongens tredje seier av tre mulige. Enrique har med andre ord fått en glimrende start på sin Barcelona-karriere. Det er liten tvil om at hans målsetting er å bedre klubbens resultater fra fjoråret. Da ble det blant annet 2. plass i den spanske serien.

©NTB/TV 2)