Trebarnsmoren Marianne (29) overøses av gaver

29-åringen har blitt nedringt av folk som vil hjelpe i den vanskelige tiden. 

Historien om enken og trebarnsmoren Marianne Moen (29) som ikke fikk hjelp av Elverum kommune da hun brakk benet, har fått mennesker over hele landet til å vise hjertevarme.

Før helgen var TV 2 med da hun dro til en bilbutikk i Elverum, som ønsket å hjelpe. 

Kommunen krøp til korset

Etter at hun brakk benet og ikke fikk hjelp av kommunen, er moren hennes nå i full sving hjemme. Kommunen krøp nemlig til korset etter flere medieoppslag, og kjøpte henne fri fra vaskehjelpjobben.

– Dette er kjempefint. Nå kan jeg være her og hjelpe datteren min på fulltid, til hun kan ta av gipsen, sier moren, Tove Mette Norstad.

Strømmer på med hjelp

Historien om enken som også har dårlig økonomi etter at hun mistet mannen sin, óg en bil som er ødelagt, har fått mange til å bry seg. Hun har blitt nedringt av folk som vil hjelpe.

Det har strømmet på med pengegaver, opphold på spa-hotell, gratis bleier, Tusenfryd- og dyreparktur for henne og de tre bleiebarna.

– Det er helt utrolig. Så det er kjempemange herlige folk rundt omkring, sier moren hennes.

Familien retter en spesiell takk til organisasjonen «Hjerte for mennesker», som har engasjert seg sterkt i saken.

Gledestårer

TV 2 var med da Marianne fikk en ny bil som hun kan disponere kostnadsfritt i ett år. Da klarte ikke trebarnsmoren å holde tårene tilbake.

– Tusen hjertelig takk. Dette er den største overraskelsen jeg har fått i hele mitt liv, utenom barna, sier Marianne, før hun suser av gårde i ny bil.