Zahid dro til «klarsynt» for å se hvem som vinner «Skal vi danse»

Slik gikk det da Zahid og dansepartner Alexandra oppsøkte spådame Linda Barlund. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For å spå sin fremtid i «Skal vi danse» har komiker Zahid Ali tatt med seg dansepartner Alexandra Kakurina til Linda Barlund, som omtaler seg selv som klarsynt. 

– Hun har spådd at Norge ikke kommer til å få OL. Allerede i 1998 spådde hun at det kom til å bli en veldig fin sommer i år. I dag skal hun spå oss i «Skal vi danse», sier han forventningsfullt.

Tallet to

Allerede i første utstemmingsprogram havnet han i danseduell med Kash King, som måtte forlate konkurransen. Nå lurer han først og fremst på hvor langt de kommer i konkurransen. 

– Jeg har fått opp en toer, det kan enten bety at man ryker ut på det som kommer nå, eller så går man helt opp til andre. Jeg har fått opp tallet to, uansett hvordan det virker så har jeg det. Jeg må bare gå for det jeg har fått inn, forklarer hun.

Det er også et annet tall som kommer til å bety noe for danseparet, mener hun.

– Du kan se etter tallet 32, sier Linda og tilføyer at det kanskje har noe med poengsummen å gjøre.

Tar det seriøst

Zahid lurer også på om han bør fortsette å tulle med Alexandra på dansetrening.

– Du må bruke fokus, jeg tror du tar det veldig seriøst. Kanskje ikke så mye i begynnelsen, men nå tror jeg du har fått mer konkurranseinstinkt. At du hører litt mer på Alexandra om hva hun sier og gjør. 

Linda tror også at under neste dansetrening kommer det til å gå bra, og at dommerne muligens blir litt overrasket. 

– Er det fordi jeg ikke dukker opp? spør Zahid lurt. 

Lidenskap

På lørdag er det lidenskap som er tema på parketten. Linda poengterer at det er viktig å bruke lidenskapen for å få ut alt de har av energi.

– Så er det bare til å få dommerne til å forstå at det jeg driver med er lidenskap, og ikke å prøve å finne lommeboka, sier Zahid.

Etter den vellykkede spådommen spøker Zahid med at han nå må avlyse alle avtaler frem til finalen. Likevel blir han innhentet av tvilen like etterpå.

– I dag så jeg på minibankkortet mitt, jeg hadde minus 32 kroner. Det kan også betyr at det har jeg. Jeg fikk også en bot fordi jeg bruker vinterdekk, dimensjonene på de dekkene er 3,2, funderer han. 

– Disse kommer lengst

Fotballspiller Roar Strand har nå toppet tabellen to lørdager på rad. Også motorcrosskjører André Villa har tidligere imponert dommerne. Linda tror at det er noen som driver med idrett som vinner «Skal vi danse».

– Jeg føler at det er to som går veldig høyt opp. Det er to som driver med idrett, sier hun. 

Zahid ønsker likevel å vite hvorfor det ikke er han som stikker av med seieren. 

– Det er et eller annet med trinnene føler jeg, det er noe med trinnbevegelsene å gjøre. Et feiltrinn. Men også noe som kommer rundt, altså stemningen. Energiene ligger veldig på folket – det norske folk.