DEBUTANTER: Adam Lallana (Liverpool), Radamel Falcao (Manchester United), Eliaquim Mangala (Manchester City), Ricky Álvarez (Sunderland), Marcos Rojo (Manchester United) og Loïc Rémy er bare noen av spillerne som venter på debuten for sine nye lag. NTB Scanpix/montasje
DEBUTANTER: Adam Lallana (Liverpool), Radamel Falcao (Manchester United), Eliaquim Mangala (Manchester City), Ricky Álvarez (Sunderland), Marcos Rojo (Manchester United) og Loïc Rémy er bare noen av spillerne som venter på debuten for sine nye lag. NTB Scanpix/montasje

Her er debutantene som kan sette fyr på Premier League

Premier League er tilbake for første gang siden overgangsvinduet stengte.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Premier League er tilbake etter landslagspausen, og en rekke spillere kan få debuten etter hektisk overgangsaktivitet på Deadline Day.

Telegraph har satt opp en liste av 22 spillere som kan få debuten sin denne helgen. Her er de viktigste spillerne Premier League-fansen venter på!

Radamel Falcao (Manchester United)

Den colombianske superspissen er klar til kamp og kan få sin debut på søndag i hjemmekampen mot Queens Park Rangers. Falcao kommer til United med store forventninger knyttet til seg, men etter en alvorlig kneskade i januar er det slett ikke gitt at «verdens beste spiss» kommer tilbake til sitt gamle nivå. Men hvis han finner formen...

Loïc Rémy (Chelsea)

AP Photo/Jon Super
AP Photo/Jon Super

Den franske vingen kunne havnet i Liverpool denne sommeren, men Brendan Rodgers trakk seg ut etter påståtte problemer med Rémys helse, noe angriperen senere har reagert på. Chelsea så ikke de samme problemene og hentet franskmannen som erstatter for Fernando Torres. I toppform kan Rémy være til stor bry med sin store fart og direkte spillestil.

Adam Lallana (Liverpool)

Lallana er omsider spilleklar etter skadeproblemer og kan få debuten sin denne helgen. 26-åringen med den ryddige teknikken gir Brendan Rodgers flere alternativer offensivt. Den tidligere Southampton-spilleren kan være farlig når han kutter inn fra kant, men trolig vil han trives aller best i rommet bak spissen(e).

Daley Blind (Manchester United)

Van Gaal nølte lenge, men til slutt hentet han sin disippel fra VM-troppen. Den tidligere Ajax-spilleren ventes å bli brukt sentralt på midtbanen, men van Gaal har samtidig sikret seg en svært anvendelig spiller. Blind kan bekle rollen som både vingback, venstreback og midtstopper i en trebackslinje. 

Luke Shaw (Manchester United)

Van Gaals energiske venstreback har ennå ikke fått debuten sin for Manchester United. Det skyldes hovedsaklig fysiske problemer etter overgangen fra Southampton. Nå meldes det imidlertid at Shaws kropp er i langt bedre forfatning, og at United kan få oppgradert fra Ashley Young på venstre vingback.

Adam Lallana er tilbake fra skade og kan få Liverpool-debuten.
Adam Lallana er tilbake fra skade og kan få Liverpool-debuten.

Eliaquim Mangala (Manchester City)

Manchester Citys kostbare forsvarssignering er klar for spill og kan nå danne stopperpar med Vincent Kompany. Selv om Martin Demichelis hadde fin utvikling utover i forrige sesong, knyttes det store forventninger til at franskmannen kan styrke tittelforsvarerne ytterligere defensivt. I så fall blir de virkelig vanskelig å hanskes med.

Marcos Rojo (Manchester United)

Mens Shaw har hatt problemer med kroppen, så har Marcos Rojo hatt større problemer med byråkratiet. Papirarbeidet er nå omsider i orden og argentineren er spilleklar for sin nye klubb. Det ventes at Rojo vil ta plass på venstre stopperplass i van Gaals forsvarstreer, og at Chris Smalling dermed må innfinne seg med en plass på benken. 

Ingen kan stille spørsmålstegn ved Esteban Cambiassos merittliste. Nå skal han ta kommando over Leicesters midtbane.
Ingen kan stille spørsmålstegn ved Esteban Cambiassos merittliste. Nå skal han ta kommando over Leicesters midtbane.

Esteban Cambiasso (Leicester City)

Inter-legenden runder av en formidabel karriere på et noe uventet vis. Midtbanedirigenten er klar for Leicester-debut etter at kontrakten hans med Inter gikk ut denne sommeren. Til tross for å være på tampen av karrieren, leverte Cambiasso en høyst akseptabel sesong for Inter i fjor. Spørsmålet er om argentineren har tempoet til å håndtere Premier League.

Danny Welbeck (Arsenal)

Kjøpet av Falcao gjorde Danny Welbeck overflødig, selv om han i manges øyne har kvaliteter som United fortsatt kunne trengt. Karrieren fortsetter nå i Arsenal, hvor Girouds skade og Sanogos middelmådighet har banet vei for en fast plass til Welbeck. Skulle han benytte den godt, spørs det om ikke United vil angre på salget.

Sandro (Queens Park Rangers)

Brasilianeren skal i utgangspunktet være en solid oppgradering på midtbanen til nyopprykkede QPR, men kan han holde seg skadefri? Gjentatte skadeproblemer dyttet ham gradvis ut i kulden på White Hart Lane, før han til slutt ble solgt denne sommeren. I toppform vil han tilføre QPR energi og tilstedeværelse i en midtbane som virkelig trenger det.

Toby Alderweireld (Southampton)

Toby Alderweireld gjorde et brukbart VM og er nå klar for Southampton. AP Photo/Victor R. Caivano
Toby Alderweireld gjorde et brukbart VM og er nå klar for Southampton. AP Photo/Victor R. Caivano

Belgieren kom til Atlético Madrid som et spennende prospekt med en god CV, men oppholdet i den spanske hovedstaden ble en totalt sett skuffende avsporing i karrieren. Nå er han hentet til Southampton, primært for å erstatte Dejan Lovren. Alderweireld kan samtidig også spille høyreback, men der ventes det at Nathaniel Clyne har et godt grep om plassen.

Zeki Fryers (Crystal Palace)

Fryers kommer til Crystal Palace etter opphold i både Manchester United og Tottenham, som attpåtil røk i tottene på hverandre etter overgangen fra Standard Liège til Tottenham. Til tross for store forventninger har karrieren imidlertid ikke tatt av - ennå. Nå får han sjansen i Crystal Palace etter en permanent overgang på Deadline Day. 

Gastón Ramírez (Hull City)

Energi, dynamikk og skarpe avslutninger preget uruguayanerens opphold i Bologna. Det samme var bare unntaksvis tilfelle i Southampton. Nå går turen videre til Hull City, en klubb som kan få nye eiere i løpet av den kommende tiden. Det bør imidlertid ikke stå i veien for at Ramírez kan få fart på karrieren igjen.

Abel Hernández kommer fra Palermo, og var tidligere svært het på overgangsmarkedet.   AFP PHOTO / EITAN ABRAMOVICH
Abel Hernández kommer fra Palermo, og var tidligere svært het på overgangsmarkedet.   AFP PHOTO / EITAN ABRAMOVICH

Abel Hernández (Hull City)

For noen år siden var spisstalentet ønsket av nær sagt alle toppklubber i Serie A, men siden den gang har det gått trått for den eksplosive spissen. Kjenningsmelodien har blitt «bare nesten» og han må ta betydelige steg for å bli en hit i Premier League. Et spennende prospekt har han uansett alltid vært, og kanskje er overgangen det som trengs for å blåse nytt liv i karrieren?

Hatem Ben Arfa (Hull City)

Få spillere har større avstand mellom topp- og bunnivå enn Hatem Ben Arfa. På sitt beste er han en håndfull for de aller fleste, mens han på sitt verste kan forsvinne fullstendig. Uansett er det nok en interessant signering for Hull, som kan bli svært spennende å følge etter innsatsen på tampen av overgangsvinduet.

Ricky Álvarez (Sunderland)

Ricky Álvarez var i Argentinas tropp til VM, men mange ble likevel overrasket da Sunderland valgte å hente ham. AFP PHOTO / MAXI FAILLA
Ricky Álvarez var i Argentinas tropp til VM, men mange ble likevel overrasket da Sunderland valgte å hente ham. AFP PHOTO / MAXI FAILLA

Til tross for en elegant kroppsbygning og lekker nærteknikk, er dette en signering med langt større sannsynlighet for fiasko enn suksess. Argentineren har i årenes løp blitt stemplet som både «taktisk uferdig» og «fjærlett», samtidig som han riktignok også har hatt imponerende kamper for Inter. Med en vilje, fysikk og aggressivitet som til slutt ikke holdt nivået i Serie A, spørs det om Premier League vil bli særlig bedre.

Sebastián Coates (Sunderland)

Uruguayaneren kom til Liverpool og Premier League med store forventninger knyttet til eget navn, men forventningene ble kjapt nedjustert etter svake prestasjoner. Tre år senere, og fortsatt eid av Liverpool, er han nå sendt på lån til Sunderland. Der venter trolig en tilværelse som reserve for John O'Shea og Wes Brown.

Sadio Mané (Southampton)

Southamptons nye kantspiller spilte landskamp for Senegal denne uken og gjorde som han ofte gjør: scoret mål. På 63 kamper for Salzburg fant han nettet imponerende 31 ganger. Koeman har uttalt at 22-åringen kan spille både på kant og sentralt. I skrivende stund er det uklart om senegaleseren rekker for å arbeidstillatelse tidsnok til denne helgen. Uansett er det et svært spennende prospekt Southampton har sikret seg.

Kan Sadio Mané score like mye i Premier League?
Kan Sadio Mané score like mye i Premier League?

Morgan Amalfitano (West Ham)

Mange sliter med å bli helt klok på Morgan Amalfitano, og nå er det West Ham-supporternes problem. Franskmannen kan bekle flere offensive posisjoner og gir Sam Allardyce et alternativ både på kant og sentralt i banen. Etter en sesong i West Bromwich bør 29-åringen etter hvert også ha tilpasset seg til Premier League.

Tom Cleverley (Aston Villa)

Midtbanespilleren har blitt gjenstand for ramsalt kritikk fra United-fansen, og det var kanskje ikke et dumt valg å dra videre til Aston Villa - hvor forventningene trolig er noe lavere enn de er på Old Trafford. Aston Villa får ikke et fyrverkeri av en midtbanespiller, men en type som med tillit og tid (kanskje) kan bli en trygghet i maskinrommet. 

Nico Kranjcar (Queens Park Rangers)

Crystal Palace har forsterket midtbanen med skotske James McArthur.
Crystal Palace har forsterket midtbanen med skotske James McArthur.

En kan begynne å lure på hvilket forhold som eksisterer mellom Harry Redknapp og Nico Kranjcar, for nå er de to gjenforent atter en gang. Redknapp hentet Kranjcar til både Portsmouth og Tottenham, før han han også hentet kroaten på lån forrige sommer. Denne sommeren fikk Redknapp igjen signert sin faste følgesvenn. For fjerde gang.

James McArthur (Crystal Palace)

Skotten kom til Crystal Palace på Deadline Day, etter fire år i Wigan. Midtbanespilleren var nær en overgang til Leicester etter at Wigan mottok et bud på omtrent 70 millioner kroner. Leicester trakk seg imidlertid tilbake og valgte Esteban Cambiasso i stedet. Crystal Palace la et tilsvarende bud på bordet og fikk signert skotten på tampen av overgangsvinduet.