GA ALT: Rose Kupa rakk å daske en New Zealand-spiller på rumpa før hun ble lagt i bakken av sikkerhetsvakter. AFP PHOTO / MARTY MELVILLE
GA ALT: Rose Kupa rakk å daske en New Zealand-spiller på rumpa før hun ble lagt i bakken av sikkerhetsvakter. AFP PHOTO / MARTY MELVILLE

– Trodde jeg skulle få strengere straff

Rose Kupa kastet klærne, løp ut på banen og klasket en rugbyspiller på rumpen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Titt og ofte dukker det opp banestormere under idrettsarrangementer. Kombinasjonen av høyt alkoholinntak og oppmerksomhetsbehov utover det vanlige kan få folk til å gjøre de rareste ting foran millioner av tv-seere.

Hvem husker vel ikke Jimmy Jump under finalen i EM i fotball 2004 mellom Portugal og Hellas da han løp inn på banen og kastet et Barcelona-flagg i ansiktet på Real Madrid-spilleren Luis Figo? Britiske Mark Roberts er en annen kjent streaker med over 500 stunts på samvittigheten.

Fullt så ofte er det ikke at man ser kvinnelige streakere. Derfor var det nok mange av tilskuerne på rugby-kampen mellom New Zealand og Argentina som hevet øyenbrynene da 25-årige Rose Kupa valgte å satse alt - uten klær.

I løpet av den lille perioden hun fikk på gresset - før hun ble overfalt av sikkerhetsvakter - klarte Kupa å daske Israel Dragg på rumpen.

Men det var ikke helt etter planen.

– Målet mitt var å nå frem til Richie McCaw, sier Kupa til Sydney Morning Herald.

Etter stuntet må hun holde seg unna McLean Park de neste to årene.

– Jeg trodde jeg skulle få en strengere straff, sier Kupa.