TOMMEL OPP: Cristiano Ronaldo kan regne med lønnsøkning - uansett hvor han spiller neste sesong. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE
TOMMEL OPP: Cristiano Ronaldo kan regne med lønnsøkning - uansett hvor han spiller neste sesong. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE

Fotballryktene:
– Manchester United vil gjøre Ronaldo til best betalt i verden

Men Real Madrid ber både Manchester United og Chelsea glemme portugiseren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Det er kanskje lenge til overgangsvinduet åpner igjen. Men ryktene vil ikke forsvinne av den grunn.

For selv om signeringene som kom inn på Deadline Day fortsatt har til gode å sparke en ball for sine nye klubber, så er spekulasjonene om hvem som kommer inn i januar allerede i full gang.

Etter at platinakortet til Glazers-familien gikk glovarmt i august, er det ingen som regner med at Louis van Gaal vil bli nektet koden til kortet i januar. Og med ryktene om Chelsea-interesse for Cristiano Ronaldo, så måtte det komme en reaksjon fra Old Trafford. Med signeringen av Angel di Maria og Radamel Falcao, så forsvant alt som var av forsvarlig lønnspolitikk i klubben, og nå skal portugiseren lokkes med en ukelønn på over tre millioner kroner i uken hvis han returnerer til Manchester United, skriver Daily Express. Ikke ille for en kar som fyller 30 år i februar. Også Wayne Rooney skal tjene mer enn Ronaldo. Men ifølge London Evening Standard har ikke Ronaldo planer om å flytte på seg. Så fremt Real Madrid hever lønnen hans, slik at han tjener mer enn Manchester United-spillerne - som han mener han er bedre enn - så blir han værende. Ronaldo vil i så fall bli verdens høyest lønnede fotballspiller igjen.

En annen som ser ut til å glippe for Manchester United er Kevin Strootman. Roma-direktør Walter Sabatini sier ifølge Sky Sports at nederlenderen ikke er til salgs, så van Gaal kan bare droppe å bruke tid på midtbanespilleren i januar.

Da er det godt for de røde djevlene at Radamel Falcao allerede regnes som en suksess. For Daily Mail skriver at colombianeren scoret ett mål på trening torsdag, og har dermed vist at de drøye 200 millioner kronene han koster for ett år på lån, er vel anvendte penger.

Aston Villas gode sesongstart er ikke gått upåaktet hen blant storklubbene. Og når en unggutt viser seg frem for alvor, så skjønner manager Paul Lambert at det er viktig å handle kjapt. Nå har han fått klubbledelsen til å tilby Jack Grealish en ny fireårskontrakt, med mye bedre betingelser, for å holde Chelsea unna den 19 år gamle midtbanespilleren, skriver The Sun.

Og gresset er ikke nødvendigvis grønnere på Stamford Bridge for en ung og lovende spiller. Brasilianske Lucas Piazon var regnet som kanskje det største talentet i sambalandet da Chelsea sikret seg ham for 100 millioner kroner som 17-åring. Drøyt tre år senere har han spilt en Premier League-kamp for de blå. Han har i stedet vært sendt ut på lån til Malaga, Vitesse og nå Eintracht Frankfurt. Nå sier han ifølge Daily Express at fotballfremtiden hans kanskje ligger et annet sted enn i London, og utelukker ikke at hans neste klubbytte blir permanent.

Brek Shea er ikke den spilleren Mark Hughes tenker på først når han tar ut Stoke-laget sitt. Så nå har han latt amerikaneren dra noen måneder på lån til Birmingham. Ifølge Birmingham Mail, så vil Shea brukes mest på venstrevingen, men kan også bli benyttet som spiss.

Jermaine Pennant fikk ikke ny kontrakt med Stoke etter forrige sesong, og den tidligere Arsenal- og Liverpool-vingen har fortsatt ikke funnet seg noen ny klubb. Den siste tiden har han trent med Millwall, mens han har vært DJ på ulike klubber i London. Men London Evening Standard skriver at det ikke blir noen kontrakt for Pennant. Dermed må han lete videre dersom han ønsker å blåse liv i fotballkarrieren igjen.

Torsdag kom meldingen om at en kunne kjøpe Tottenham for en liten milliard. I dag kommer et nytt og enda bedre tilbud til dem som drømmer om å bli klubbeier. For nå kan du få Hull City for null og niks. Dersom ikke klubbeier Assem Allam får lov til å døpe klubben om til Hull Tigers, så er han villig til å gi bort klubben og avskrive de 720 millioner kronene han har brukt på den. Allam fikk nei fra Det engelske fotballforbundet, og han nå anket til Idrettens voldgiftsrett, skriver Daily Star.