MÅTTE FLYTTE PÅ SEG: Tom Cleverley mistet selvtillit etter en strålende start i Manchester United. Denne sesongen spiller han for Aston Villa.
MÅTTE FLYTTE PÅ SEG: Tom Cleverley mistet selvtillit etter en strålende start i Manchester United. Denne sesongen spiller han for Aston Villa.

Cleverley glad for å unnslippe United-mobben

Ble favoritt-hakkekyllingen til deler av Manchester United-fansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Tom Cleverley valgte å dra på lån til Aston Villa på overgangvinduets siste dag. 25-åringen ble ingen stor suksess i Manchester United, og nå innrømmer han at han er glad for å komme seg vekk fra Old Trafford. Etter en lovende start på 2011/12-sesongen har Cleverley de siste årene opplevd å bli United-supporternes favoritt-hakkekylling. 

Hetsen fra delen av fansen ble til slutt for mye for Cleverley.

– Enhver fotballspiller som får tyn fra fansen blir såret. Det er mange meninger i fotball, og man kan ikke gjøre alle til lags. Jeg er glad for å unnslippe negativiteten. Så lenge man ikke vinner trofeer i Manchester United får man tyn, sier Cleverley til Daily Mirror.

Se Manchester United-QPR søndag klokken 17

I februar i år gikk hetsen mot Cleverley så langt at han la ned twitter-kontoen sin.

– Jeg skulle ønske at fansen var på min side. Det er vondt når jeg har vokst opp i klubben og elsker klubben like mye som supporterne, uttalte Cleverley den gangen.

Også andre Manchester United-spillere fikk med seg Cleverley-kritikken. I februar inviterte Manchester Uniteds offisielle Twitter-konto supportere til å sende inn spørsmål til Michael Carrick ved å bruke hashtaggen #AskCarrick.

Dette var noen av spørsmålene Carrick fikk:

«På en skala fra Tom Cleverley til 10, hvor dårlig er Ashley Young?», spurte en.

«Hvis du skulle fjerne én spiller fra laget, hvordan ville du ha gitt beskjeden til Cleverley?», spurte en annen.

Nå har Cleverley tatt med seg fotballskoene til Birmingham og Villa Park. 

– Jeg var ikke emosjonell eller noe sånt. Jeg fikk ikke tid til å si ha det, men det var noe jeg hadde forberedt meg på. Louis van Gaal var alltid skvær med meg. Jeg hadde en brukbar forsesong. Vi vant alle kampene, men han hadde sine egne spillere. Manageren gjorde det ganske klart for meg at det ikke kom til å skje for meg i Manchester United, sier Cleverley.

Selv om Cleverley har flyttet sørover for å få mer spilletid har ikke hetsen i sosiale medier stilnet. For noen dager siden inviterte Premier Leagues offisielle Twitter-konto til et nett-treff med Cleverley. Det endte med at seansen måtte avbrytes på grunn av hets.