Rodgers gir landslagsledelsen skylden for Sturridge-skade

Liverpool-manageren mener skaden til Daniel Sturridge burde vært unngått.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Liverpool-spissen kom tilbake fra forrige ukes landslagssamling med en strekkskade som vil holde ham på sidelinjen i tre uker.

Det passer manager Brendan Rodgers dårlig.

To dager med restitusjon
Og nå mener Liverpool-sjefen at skaden kunne vært unngått dersom apparatet rundt Englands landslag hadde fulgt med i utviklingen og tatt hensyn til Sturridge' muskulatur.

– De første 48 timene etter kamp er viktig for restituering. Her må vi se på hver spiller. Daniel er hurtig og eksplosiv. Derfor tilpasser vi restitusjonen til ham. Derfor er det skuffende når han blir skadet på den måten, sier han ifølge Daily Mirror.

Drev med sprinter
Rodgers mener landslagslegen ikke tok hensyn til kampaktiviteten til Sturridge, og at skaden var helt unødvendig.

– Se på Daniels uke. Han spiller en toppkamp mot Tottenham på søndag, og spiller en av sine beste kamper for Liverpool. Så møter han opp på landslagssamling på mandag - en restitusjonsdag. Så spiller han sin andre kamp på onsdag, restituerte på torsdag. Fredag ville vært en ny restitusjonsdag for oss, men utfra bilder jeg har sett så drev han med 50 meters sprinter før han skjøt. Det var da skaden oppstod. Det er det som er problemet, mener Liverpool-manageren.

Har et godt forhold til Hodgson
Nord-iren vil likevel ikke kritisere landslagssjef Roy Hodgson.

– Jeg har et godt forhold til Roy. Jeg er en som er stor tilhenger av landslagene, og som ire ønsker jeg å hjelpe England. Vi ønsker å hjelpe, men slike ting hjelper ikke dem, og i hvert fall ikke oss. Spesielt når de vet hvordan vi jobber. Han kan være ute i så mye som tre uker, noe som er veldig kjedelig siden jeg mener skaden kunne vært unngått. Roy får trolig råd fra noen eksperter, idrettsforskere, folk han har rundt seg. Og av en eller annen grunn ble konklusjonen at Daniel kunne trene, sier Rodgers.