SCORER: Mikkel Diskerud feirer mål i Bodø. Rosenborg og Glimt spilte 2-2 på Aspmyra i april. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
SCORER: Mikkel Diskerud feirer mål i Bodø. Rosenborg og Glimt spilte 2-2 på Aspmyra i april. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Rekdal tipper Rosenborg-seier

Håndplukket tre kamper fra Langoddsen til 4,5 ganger innsatsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ROSENBORG - GLIMT (TIPPELIGEN) H: 1,45 U: 4,10 B: 5,65
Det har vært mye utenomsportslig støy rundt Rosenborg denne sesongen, og de skal ikke tape mange kamper før støyen blir veldig høy. De står nå med tre seire på de fire siste, og spesielt 2-1 over Viking i Stavanger forrige runde må ha smakt godt. Glimt hadde en grusom periode i sommer, men har tre seire og en uavgjort på de fire siste seriekampene. Historisk sett viser statistikken 16-3-2 fordel RBK over Glimt på Lerkendal. Glimt er skumle på kontringer, men Rosenborg er klare favoritter. 

DIJON - CHAMOIS NIORT FC (LIGUE 2) H: 1,75 U: 2,90 B: 3,85
Dijon ligger helt i toppen av Ligue 2 med 11 poeng fra de første fem kampene. Klubben fortsetter der den slapp, da den avsluttet forrige sesong med fem kamper uten tap. Hittil er de 3-2-0, og har vunnet de to siste kampene 1-0 over Auxerre og Sochaux. Bortelaget Niort hverken scorer eller slipper inn mye mål. De har fire uavgjort og en seier på de fem første seriekampene med en målforskjell på bare 3-2. Dijon hadde bare to hjemmetap forrige sesong, og er vanskelige å slå på Stade Gaston Gérard.

AC AJACCIO - CH TEAUROUX (LIGUE 2) H: 1,80 U: 2,85 B: 3,70
Ajaccio rykket ned med dunder og brak fra Ligue 1 forrige sesong da de var hele 19 poeng bak trygg plass til slutt. Ajaccio har åtte poeng på fem kamper og tar nok sikte på å være med i toppen, men da må det bli seier her. Lagene fra Korsika er vanligvis meget hjemmesterke. Châteroux har bare fem poeng og ble i tillegg utslått av Coupe de la Ligue av bunnlaget Clermont på hjemmebane. Sist spilte de 0-0 mot Orléans. Châteroux kan få problemer på Korsika, som så mange andre.