GIR SEG: Ellen Pompeo vil slutte som skuespiller etter «Grey's Anatomy«. Foto: Scanpix.
GIR SEG: Ellen Pompeo vil slutte som skuespiller etter «Grey's Anatomy«. Foto: Scanpix.

«Grey's Anatomy»-stjernen gir seg som skuespiller

Etter 20 år som skuespiller gir Ellen Pompeo (44) opp karrieren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV-serien om legestudentene fra Seattle tok fullstendig av da den først ble sendt på TV i 2005. Siden den gang har vi blitt godt kjent blant andre Dr. Meredith Grey, spilt av Ellen Pompeo.

Etter 20 år som skuespiller og en lysende karriere i Hollywood, ser Pompeo seg nå ferdig med skuespilleryrket, skriver Page Six. 

«Grey's» blir det siste

– Jeg har ikke den store trangen til å spille skuespill lenger, sier 44-åringen på onsdagens Buzzfeed Brews event.

– Jeg ser meg selv i en ny fase nå, og det tar for mye energi å jobbe som skuespiller. Etter jeg fylte 40 år begynte jeg å føle meg annerledes. Jeg vil ikke nødvendigvis jobbe for andre mennesker, sier skuespilleren, som også påpeker at hun ikke vil fraskrive seg alle prosjekter.

– Man skal aldri si aldri. Jeg skal ikke komme ut og si at jeg slutter, for så å dukke opp igjen i februar. Jeg prøver å ha et åpent hjerte og et åpent sinn for hva enn som vil dukke opp på min vei, sier hun.

– Stolt av det jeg har oppnådd

– Jeg føler at skuespill har vært en fantastisk mulighet for meg, og jeg har gjort så mye av det de siste årene. Kanskje personligheten min er slik at jeg alltid må bevise noe, og nå føler jeg ikke at jeg har noe å bevise med skuespill lenger. Selv om jeg ikke har vunnet noen Emmy-awards eller noe sånt.