LURTE ALLE: Clooney måtte bruke en dekkhistorie da han spilte inn «Downton Abbey» på Highclere Castle i England. Foto: All Over Press.
LURTE ALLE: Clooney måtte bruke en dekkhistorie da han spilte inn «Downton Abbey» på Highclere Castle i England. Foto: All Over Press.

George Clooney fikk rolle i «Downton Abbey» 

Gifteklare George Clooney skal spille bryllupsgjest i suksess-serie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hollywood-kjekkasen George Clooney har fått en birolle i «Downton Abbey». Det skriver The Guardian. Clooney skal spille en amerikansk bryllupsgjest i den britiske TV-serien, men vil bare bli å se i én scene.

Veldedighet

Episoden blir spilt inn som en veldedighet kalt Text Santa, for ITV. Episoden er allerede spilt inn, og vil bli sendt i julen. Selv om talsmannen for serien ikke vil gi ut så mye informasjon om Clooney-episoden, er det bekreftet at han skal spille mot blant andre Hugh Bonneville og Michelle Dockery.

Holdt det skjult

Det ble tidligere i år snakket om at Clooney og hans kommende kone Amal Alamuddin hadde valgt Highclere Castle som bryllupslokaler. Slottet blir brukt som kulisser i TV-serien, men da nyheten om at Clooney skal spille i serien kom, falt brikkene på plass. Dette var kun en dekkhistorie etter folk hadde sett han på settet. Alle triks ble tatt i bruk for å holde stjerneopptredenen skjult.

Gifter seg i Venezia

Nylig sprakk også nyheten om det planlagte bryllupet til Alamuddin og Clooney. De skal gifte seg om under to uker, og bryllupet vil finne sted i Venezia. Dette kungjorde Clooney selv da han mottok en pris under «Celebrity Fight Night»-eventet i Toscana søndag kveld.