Her er «Idol»-deltakeren som får Tone Damli til å bryte ut i gråt

16 år gamle Agarshan gjorde sterkt inntrykk på dommerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De beste sangtalentene skal siles ut i dommerutvelgelse-fasen av årets «Idol». I fredagens program fikk vi se at tre og tre deltakere måtte danne grupper og synge sammen foran dommerne.

Joakim Juul (29), Jørn Trollebø Kvalheim (22) og Agarshan Selliah (16) klarte ikke helt å overbevise med sin tolkning av «Sweet Child O' Mine».

– For å være helt ærlig, var dette en suppe. Jeg synes ikke dere har fått det til å funke spesielt godt, mente Esben «Dansken» Selvig (36). 

Gunnar Greve Pettersen (32) mente at det samtidig fantes mange høydepunkter. 

– Dette er litt absurd, for på flere tidspunkter i løpet av denne opptredenen, synes jeg det er dritfint, og noen steder nailer dere det. Når du treffer der Agarshan, «wow»! Og Jørn, du er fortsatt en favoritt. Joakim, for meg blir du litt ordinær i denne sammenhengen, mente han.

Se opptredenen og dommernes reaksjoner etterpå!

Nedbrutt Agarshan trodde han ødela for gruppa

Enden på visa ble at Joakim ikke fikk bli med videre i konkurransen, mens de to andre er med til neste runde. 

I programmet fikk vi se at Agarshan tok avgjørelsen tungt. 

 – Jeg ødela for gruppa. Jeg var redd for å ødelegge for alle sammen. Hadde jeg røket ut, hadde jeg skjønt det. Jeg glemte teksten, men Joakim gjorde jo ingen feil, og ble sendt ut, sa en nedbrutt 16-åring, som fikk oppmuntrende ord av sine to gruppemedlemmer.

Tone: – Han var så sjarmerende!

En annen som kjente følelsene i kroppen, var Tone Damli Aaberge (26). Hun lot tårene renne da hun ble vitne til deltakernes reaksjoner på scenen.

– Agarshan er en fantastisk liten gutt! Han var så sinnssykt sjarmerende at jeg måtte felle noen tårer der, sa hun til TV 2 tidligere i høst. 

Se «Idol» onsdager og fredager klokken 20.00 på TV 2.