NYGIFT: Kasper postet et bilde av seg og kona i Central Park etter vielsen. Bryllupet fant sted i Ladies Pavilion. Foto: All Over Press, Instagram.
NYGIFT: Kasper postet et bilde av seg og kona i Central Park etter vielsen. Bryllupet fant sted i Ladies Pavilion. Foto: All Over Press, Instagram.

TV 2 Sportens Kasper Wikestad fikk «ja» i Central Park

Kasper Wikestad giftet seg med Siri Skranefjell i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Jeg har vært sammen med verdens beste i over ti år. Vi har to barn sammen. Og nå drar til New York for å gifte oss. Endelig.», skrev TV 2 Sportens Kasper Wikestad under Instagram-bildet av seg og sin da kommende kone forrige lørdag.

På tirsdag giftet de seg under en intim og romantisk seremoni.

– Det var bare Siri, meg og forloverne våre, forteller Wikestad til TV 2.

Giftet seg i parken

De giftet seg i ærverdige Central Park, nærmere bestemt Ladies Pavilion. TV-personligheten forteller at det ikke var noen spesiell grunn til at de valgte New York, men at det var godt å slippe alt stress og mas det gjerne blir rundt bryllupsforberedelser. 

Paret har vært sammen i 10 år allerede, og har to barn sammen. Barna ble igjen hjemme hos besteforeldrene, mens mor og far ble smidd i hymens lenker i storbyen.

– Det var helt perfekt! Veldig romantisk, og akkurat slik vi ville ha det, sier Wikestad over telefonen.

Ble det noen tårer?

Det vil vi gjerne holde for oss selv.

Skyfri himmel

Wikestad forteller at bryllupet ble alt de hadde drømt om. Med skyfri himmel og sol sa de sitt «ja» i en kort seremoni. Bryllupsdagen ble feiret videre med en god middag.

– Det var rolig, intimt og koselig, avslutter den nygifte sportskommentatoren.

Kasper Wikestad har jobbet som sportssjournalist i flere år, og startet som fotballkommentator for TV 2 i 2010. Wikestad har også hatt en birolle i «Hotell Cæsar», og vært med på «Jul i Svingen»