Tottenham-fan stopper Spurs' stadionplaner

Josif Josif nekter å lage kebabgrillene sine andre steder før han får godt betalt.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Se Josifs mye omtalte kebabgrill i video øverst! Josif selv ville dessverre ikke uttale seg...

I ti år har Tottenham forsøkt å kjøpe opp området rundt White Hart Lane, slik at de kan bygge ut hjemmebanen sin. 

Mens naboene Arsenal kan huse over 60 000 tilskuere hver hjemmekamp, så er White Hart Lane sprengt hvis det kommer 36 284 tilskuere.

Planen er nå å bygge ut stadion slik at det er plass til 56 000.

Nekter å selge
Tottenham har fått med seg myndighetene, og de fleste har akseptert at de blir «tvunget» til å selge eiendommene sine for å lage plass til det nye stadionet.

Men en mann har bestemt seg for ikke å gi seg uten kamp.

Selv om han er Tottenham-supporter, så har ikke Josif Josif tenkt å gi etter for presset og selge til den prisen han er tilbudt. Han har nå gått rettens vei for å stoppe planene.

Josif eier Archway Sheet Metal, som har spesialisert seg innen husholdnings- og cateringprodukter i rustfritt stål. Mest kjent er bedriften for sin kebabgrill, skriver Daily Star.

Det betyr at utbyggingen må utsettes, og om retten gir Josif den kompensasjonen han mener er riktig for å selge tomten sin, og bestemmer at han må flytte som de rundt 70 øvrige bedriftene i området, så vil ikke «Nye White Hart Lane» være klar til seriestart høsten 2017.

Må leie stadion i en sesong
Derfor er klubben nå på utkikk etter et midlertidig hjem i en sesong.

– Klubben har sett på mulighetene for å gjøre byggeprosessen så rask som mulig. Det betyr derfor at klubben må flytte bort fra the Lane i en sesong, for å følge Premier Leagues regler og starte en ny sesong på nytt stadion. Vi ser derfor nå på ulike stadionalternativer, sier en talsmann for klubben ifølge Daily Mail.

Nærmeste stadion er Arsenals Emirates, men av åpenbare årsaker så er det utelukket. Tottenham tapte kampen om OL-stadion mot West Ham. Dermed utgår også den.

De to mest aktuelle løsningene er Wembley og Stadiummk i Milton Keynes.

Klubben ønsker ikke å spille for halvfulle tribuner på Wembley, men Stadiummk ligger over 50 kilometer unna området klubben hører til.

Spurs-ledelsen skal ha blitt imponert da de ble vist rundt på Stadiummk i forbindelse med ligacupkampen mellom MK Dons og Manchester United tidligere i høst, og det kan bli aktuelt å spille brorkampen av kampene der og spille de største kampene på Wembley.