TV 2 viser eksklusiv Northug-dokumentar

Skikongen snakker ut om promillekjøringen i «Sirkus Northug: Nedturen».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

I dokumentaren «Sirkus Northug: Nedturen» - som sendes neste tirsdag på TV 2 - snakker Petter Northug, hans nærmeste familie og støttespillere ut om krisen etter promillekjøringen den fatale kvelden 4. mai i år.

Se «Sirkus Northug: Nedturen» tirsdag 16. september kl. 21.40 på TV 2

Bare timer etter den tankeløse handlingen eksploderte det i alle
medier, både i inn og utland. Siden mai har historien forfulgt ham, media har jaktet på ham og vi har sett ham angrende og gråtende på tv.

I dokumentaren blir Northug med kamerateamet til rundkjøringen på Byåsen i Trondheim, der skistjernen fyllekjørte og krasjet natt til 4. mai.

– Jeg kom fra midt i rundkjøringen der, så skjenet jeg inn i venstrefila og inn i rekkverket her, forteller Northug, mens han står i veikanten.

Petter Northug har siden mai hatt kniven på strupen etter nedturen. Han har mye å bevise både overfor seg selv, familien, støtteapparatet, supportere, sponsorer og skimiljøet.

Petter har lagt i hard trening etter nedturen, og har ennå en vei å gå for å nå toppen igjen og legge krisen bak seg. Men han er på vei. Dokumentaren er et ærlig og usminka møte med en familie fra Mosvik i krise, Petter selv og hans nære støtteapparat.

Se «Sirkus Northug: Nedturen» tirsdag 16. september kl. 21.40 på TV 2