STJERNER: Neymar, Dani Alves, Lionel Messi.
STJERNER: Neymar, Dani Alves, Lionel Messi.

Fotballryktene: Liverpool ønsker Barcelona-stjerne

Og Wenger vil på nytt raid på Barca-akademiet.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Det nærmer seg et nytt overgangsvindu med stormskritt.

Allerede 1. januar kan klubbene igjen kjøpe og selge spillere. Og alle skal lære av feilene de gjorde i sommer.

Nå skal de være tidlig ute og få på plass det de ønsker før fristen går ut.

TV 2 overvåker medieverden for å bringe deg ryktene som florerer i internasjonale medier.

I går ble det meldt at Juventus og Real Madrid ønsker seg Liverpool-back Glen Johnson. Nå kontrer Liverpol ifølge Daily Express med at de ønsker Dani Alves fra Barcelona.

Talksport melder imidlertid at de får tøff konkurranse. Både Manchester City og og Juventus skal være interessert i Alves. Dersom Juve lykkes med å signere Dani Alves får nok Liverpool beholde Johnson...

Arsenal har hentet flere unggutter fra Barcelonas ungdomsakademi La Masia. Nå har Arsène Wenger sett seg ut midtbanespilleren Sergi Samper (19). Metro melder Wenger er forberedt på å betale Sampers utkjøpsklausul på 100 millioner kroner.

London-klubben skal også ønske seg Paco Alcacer (21) fra Valencia. De møter motstand fra Chelsea, men den største utfordringen er kanskje som Talksport melder: Valencia tilbyr Alcacer.

Konkurranse blir det også om Dortmunds midtstopperkjempe Mats Hummels. Ifølge Daily Star vil både Manchester United og Arsenal ha Hummels, men de skal slite med å få fatt på ham. Jürgen Klopp har ingen intensjoner om å ha la ham gå.

Chelsea er, som meldt i går, interessert i Jack Grealish - men Villas talentfulle midtbanespiller har blitt tilbudt en ny fireårsavtale med hans nåværende klubb, skriver Daily Mail.

Spissjakten fortsetter tydeligvis for Arsenal til tross for signeringen av Danny Welbeck på Deadline day. Klaas-Jan Huntelaar (31) skal stå på ønskelisten til både de, Liverpool og Tottenham, men Schalke ønsker å tilby nederlenderen en ny kontrakt, melder Daily Express.

Adrien Rabiot har vært linket til mange toppklubber i sommer, og ifølge ESPN har han nektet å signere en ny kontrakt med Paris Saint-Germain. Det vil nok sette fyr på spekulasjonene igjen.