Risoni med steinsopp og persilleolje. Foto: TV 2
Risoni med steinsopp og persilleolje. Foto: TV 2

Risoni servert med steinsopp og persille

Tommy Østhagen var gjest hos Wenche i dag. Han har plukket mange hundre kilo sopp i år!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kokk Tommy Østhagen, Kreativ Catering, var gjest hos Wenche i dag.

Risoni er en liten type pasta som ser ut som ris.
Steinsopp kan også serveres til risotto.
Bruk risottoris og tilbered etter anvisning på pakken.

Kok risoni etter anvisning på pakken.
Rens og stekt steinsopp eller annen sopp og del i biter.
Stek soppen til den er gylden i varm olje i en stekepanne.
Dryss på salt og grovmalt pepper.

Persilleolje:

Ha persille med stilker og blad i en hurtigmikser sammen med olje.
Bruk mild olivenolje eler nøytral olje.
Kjør sammen til en glatt grønn olje.