Liv Ullmann fikk en stooor overraskelse av Colin Farrell på hotellrommet

Liv Ullmann og Hollywood-stjernen Colin Farrell holder kontakten etter filminnspillingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den norske filmlegenden Liv Ullmann har det med å bli elsket av både filmkritikerne og skuespillerne hun jobber med.I sin nyeste spillefilm «Frøken Julie» har hun med seg både Jessica Chastain og Colin Farrell. 

Så høyt elsket blir Ullmann, at under oppholdet i Toronto denne uken, ventet det en stor overraskelse fra Colin Farrell på hotellrommet. Ullmanns film ble vist under festivalen, men Farrell kunne ikke delta fordi han spilte inn en annen film.

Hva overraskelsen var, kan du se i videoen øverst i artikkelen!

– Når han kom til settet, skjønte jeg hvor utrolig heldig jeg har vært som har fått han med i filmen. Jeg synes dette er det beste han har gjort, sier den premiereklare regissøren da TV 2 møter henne i Toronto.

– Skjønn mot damer

I fredagens «Senkveld» forteller regissøren mer om hvordan det var å jobbe med Hollywood-stjernen.

– Han er så spirituell, så fin, så skjønn mot damer. Jeg trodde veldig lenge han bare var sånn mot meg, men han var sånn mot flere også. Det var fantastisk. Det er en utrolig fin mann.

Ullmann forteller også at hun og Farrell slet med kommunikasjonsproblemer i starten, inntil hun fikk en idé som funket bedre enn forventet.

– Vi er begge veldig sjenerte når det gjelder å snakke på telefonen, og vi klarte ikke helt å snakke sammen. Derfor foreslo jeg at han kunne tekste. Jeg klarer ikke å lese tekst på telefonen, men han tekstet og så fikk jeg noen til å lese det for meg. På den måten holder vi nå kontakten. Vi snakker ikke, vi tekster og får andre til å lese for oss. Nydelig! sier hun.

Drømmer seg inn i rollefigurens verden

Ullmann snakker varmt om Farrell, deriblant at han lever seg veldig godt inn i rollen. Såpass godt at han faktisk drømte et dikt som var skrevet av karakteren hans.

– Han er poet. Han sa en morgen på settet «jeg lever meg sånn inn i rollen at jeg drømte i natt at jeg var denne tjeneren, så våknet jeg og plutselig hadde tjeneren et dikt. Og så skrev jeg det ned». Det var et fantastisk dikt, og det var ikke Colin som har skrevet det, det var tjeneren han spilte. Jeg ba om å få diktet slik at jeg kunne putte det inn i filmen ett eller annet sted, men det klarte jeg ikke.

Ullmann røper derimot ikke hva de faktisk skriver til hverandre.

FRØKEN JULIE: Jessica Chaistain og Colin Farrell i en scene fra Liv Ullmanns nye film. Foto: Maipo film
FRØKEN JULIE: Jessica Chaistain og Colin Farrell i en scene fra Liv Ullmanns nye film. Foto: Maipo film