PÅ SJEKKERN? Britney Spears er ute med en ny undertøyskolleksjon og besøker Norge i den forbindelse. Superstjernen avslører nå hva hun ser etter i en mann. Foto: Kevin Mazur/Getty Images
PÅ SJEKKERN? Britney Spears er ute med en ny undertøyskolleksjon og besøker Norge i den forbindelse. Superstjernen avslører nå hva hun ser etter i en mann. Foto: Kevin Mazur/Getty Images

Nå vurderer Britney å begynne med Tinder

Og avslører hva hun ser etter i en mann...

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I slutten av august ble Britney Spears (32) singel etter at en utroskapsvideo med kjæresten David Lucado spredde seg i Hollywood.

Stjernen så ikke ut til å ta bruddet spesielt tungt, og skrøt av sitt nyvunnede singelliv i sosiale medier. 

Nå sier superstjernen at hun godt kunne vurdere å installere sjekkeappen Tinder til magasinet People.

– Kanskje det. Hvem vet? Det er godt mulig, sier hun.

– Mannen skal være søt

Hun avslører også hva hun ser etter i en mann:

– Jeg vil at mannen skal være veldig søt. Veldig søt og få meg til å le: Det er de to viktigste tingene når man skal være sammen med noen.

Britney avsluttet forholdet til kjæresten da hans forhold med pornostjernen Cali Lee ble kjent. Hun har fått eksen til å skrive under en avtale om at han ikke skal røpe noen detaljer fra deres samliv.

Ifølge TMZ har hun også truet Lee til å underskrive en lignende avtale, som sikrer at heller ikke hun vil røpe ting Britneys eks kan ha fortalt. Britneys advokater skal ha sagt at Britney er så rik at hun vil ødelegge Lee hvis hun ikke går med på avtalen.

Lykkelig alene i sexy undertøy

Britney trenger imidlertid ingen kjæreste for å føle seg sexy. Spears er ute med en ny undertøyskolleksjon, og hun melder at hun ikke trenger en mann til å se på for at hun skal glede seg over sexy undertøy.

– I vår verden, så er det forventet at man bruker fint undertøy for en mann. Men vanligvis har jeg det på meg alene i senga, og jeg er lykkelig likevel. Det er styrkende for kvinner å gjøre det alene, sier hun.

Kan dukke opp på din Tinder

Tidligere denne uken ble det kjent at Britney Spears kommer til Norge senere denne måneden.

Hvis du føler deg både søt og tror du kan få Spears til å le – så bør du kanskje følge litt ekstra med på hvem som dukker opp på Tinder-appen din de neste ukene.