SJOKKVIDEO: TMZ publiserte videoen som viser Ray Rices overfall på sin kommende kone Janay Palmer. Nå går den sparkede NFL-spillerens kone hardt ut mot media. Video: NTB scanpix/TMZ
SJOKKVIDEO: TMZ publiserte videoen som viser Ray Rices overfall på sin kommende kone Janay Palmer. Nå går den sparkede NFL-spillerens kone hardt ut mot media. Video: NTB scanpix/TMZ

Skambanket av kjæresten - raser mot media

– Helt fryktelig at vi må gjenoppleve et øyeblikk i livet vi angrer på hver dag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

NFL-stjernen Ray Rice fikk mandag sparken etter at TMZ publiserte en video som viste hvordan han skambanket sin daværende kjæreste på et hotell i Atlantic City i februar.

I utgangspunktet fikk han bare to kampers karantene, men da videoen som viser hvordan Rice slår Janay Palmer bevisstløs mens de er inne i en hotellheis ble offentliggjort, så ble det raskt klart at Rice er ferdig.

Baltimore Ravens sparket ham, og han ble utestengt på ubemstemt tid fra NFL. Det vil si at ingen andre lag kan plukke ham opp heller.

Nå har imidlertid Janay Palmer gått ut og kritisert media for å ha publisert sjokkvideoen som viser at hun blir slått nå.

Palmer, som en måned etter episoden giftet seg med Rice, uttalte følgende på Instagram:

– Jeg våknet denne morgenen og følte at jeg var i et fryktelig mareritt. Det føltes som jeg sørget over min beste venn, men jeg må innse at at faktum er at virkeligheten er marerittet, skriver Palmer.

– Helt fryktelig

En video som tidligere ble offentliggjort viste hvordan Rice dro en bevisstløs Janay Palmer ut av heisen, og det skapte mye oppstyr. Da videoen med selve overfallet kom ut, så ble det storm.

Men Palmer raser over at videoen ble publisert.

– Ingen vet hvilken smerte media og uønskede meninger fra offentligheten har kostet min familie. Å få oss til å gjenoppleve et øyeblikk i livet vi angrer hver deg er helt fryktelig, skriver hun.

Mistet kjempelønn og sponsorene

For Ray Rice er de økonomiske konsekvensene også enorme. Kontrakten ville gitt ham rundt 44 millioner kroner over de tre neste årene. Nå får han ikke en eneste krone.

Sponsorene har også vendt ham ryggen. Nike har brutt sin avtale med ham, og EA Sports har besluttet å fjerne ham fra Madden NFL 15.