Natnael (24) kom videre i «Idol» - uten å være påmeldt

Stian Blipp oppfordret Natnael til å synge for «Idol»-dommerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natnael Asgedom (24) fikk seg en real overraskelse da han ble med venninnen Farida Bolseth (24) på «Idol»-audition i Oslo.

Natnael hadde ikke meldt seg på og var kun med som mental støtte for venninnen. Mens de var på venterommet, slo de ihjel tid med å synge sammen. Dette hørte programleder Stian Blipp.

Blipp tok tak i Natnael og geleidet ham bort til registreringshjørnet hvor han fikk nummerlapp. Deretter ble han sendt inn til dommerne for å synge.

– Det kom litt brått på, men jeg var i en god stemning og jeg seilte videre på den. Jeg måtte tenke kjapt igjennom ambisjoner og drømmer og hva jeg vil med musikken min. Det var lynkurs i hvordan man skal bli artist, sier Natnael til TV 2.

Sang seg videre

På sin spontanaudition sang han Stevie Wonder-klassikeren «Superstition», og sjarmerte dommerne Kurt Nilsen, Espen «Dansken» Sevig, Tone Damli Aaberge og Gunnar Greve såpass mye at han ble sendt videre i konkurransen.

– Jeg hadde ikke planlagt dette her, men jeg synger til vanlig så det var ikke stor forskjell fra å synge som jeg vanligvis gjør.

– Men det gikk bra. Jeg hadde noen sanger jeg kunne, og det var bare å gå inn og synge, sier Natnael Asgedom til TV 2.

Se video øverst i artikkelen. Nedenfor ser du auditionene til Natnael og venninnen Farida.