Her tror «Det Nye-jentene» at de er live på «God morgen Norge»

– Jeg fikk veldig sjokk. Jeg hadde ingen aning om at det skulle være så sprøtt. Se video her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For å kåre årets «Det nye-jenta» må deltakerne hver uke gjennom nye oppgaver. Vinneren er den som står igjen etter at jentene ryker ut, en etter en. 

Bind for øynene

De fem resterende jentene ble denne uken lurt til å tro at de var på direktesendt TV på God morgen Norge, med programleder Peter Moi Bubresko. Med bind foran øynene ble jentene uvitende geleidet inn i TV 2s studio på Karl Johan.

– Nå er jeg helt sikker på at det er noe vi må gjøre, som vi egentlig ikke har lyst til, sier deltaker Åshild Ringhus spent i forkant. 

Fikk sjokk

Thale Log Skage innrømmer i ettertid at hun fikk sjokk da hun plutselig befant seg i et TV-studio. Hun trodde intervjuet ble sendt rett hjem i stuen til både foreldre og lærere. 

– Jeg fikk veldig sjokk. Jeg hadde ingen aning om at det skulle være så sprøtt. Jeg tenkte kanskje at det skulle være radio som i fjor, men ikke på direktesendt TV. God morgen Norge er noe lærerne mine ser på. Jeg er flink til å si ting som kan virke dumt, jeg kan fort si ting jeg tror er morsomt men som ikke er det, sier hun lattermild.

«Sendinga» gav likevel mersmak for «Det nye»-deltakeren.

– Etterpå tenkte jeg at jeg skulle begynne å jobbe i TV. Jeg klarte å svare raskt, og følte meg flink, kanskje dette er noe jeg vil holde på med videre, sier hun lattermild. 

Se «Det Nye-jenta» på TV 2 Bliss, i kveld klokken 21.00!