Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Nå blir det HockeyXtra!

Det blir HockeyXtra på TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no denne sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Det er nå klart at det blir HockeyXtra på TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no denne sesongen. Sendestart er torsdag 16. oktober når gruppespillet i Champions Hockey League er over. Samme uke går vi igang med fast hovedkamp direkte hver tirsdag. Første tirsdagskamp er 14. oktober. Fra da blir det livekamp tirsdag og HockeyXtra torsdager hver uke.

- Dette har vi, sammen med Elitehockey og Norges Ishockeyforbund drømt om å få til lenge, sier prosjektleder i TV 2 Sporten Remi André Taule. Dette lar seg nå gjøre ved hjelp fra blant andre en entusiastisk hovedsponsor i Get som er med på å realisere disse planene, sier Taule.

Siri N. Avlesen-Østli blir programleder for brorparten av HockeyXtra-sendingene denne sesongen. Hun ser frem til satsingen med stor entusiasme.

- Det blir fantastisk å komme igang med HockeyXtra i oktober. Det gleder vi oss veldig til. Men først er det seriestart på Jordal Amfi kommende torsdag når Vålerenga tar i mot Storhamar. Det blir utrolig godt å komme igang. Dettte kommer til å bli en fantastisk hockeysesong, avslutter TV 2-ankeret.

Torsdag 11. september kan du se Vålerenga – Storhamar på TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no fra kl. 18.30.

Du finner alle kampene fra GET-ligaen på tv2sumo.no.