VAR FORBANNET: Russell Martin og de skotske spillerne var ikke fornøyd med dommer Svein Oddvar Moen.
VAR FORBANNET: Russell Martin og de skotske spillerne var ikke fornøyd med dommer Svein Oddvar Moen.

– Jeg skulle likt å se dommerens vurdering

Gordon Strachan var lite fornøyd med dømmingen til Svein Oddvar Moen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Tyskland tok en oppskriftsmessig 2-1-seier i EM-kvalikkampen mot Skottland hjemme i Dortmund. En scoring av Thomas Müller tjue minutter før full tid skilte lagene. Like før hadde Iketchi Anya utlignet for Skottland. Da øynet bortelaget håp.

2-2-målet kom aldri, og i sluttminuttene bygget frustrasjonen seg opp hos skottene. Da de tre overtidsminuttene var fullført ble Charlie Mulgrew utvist for å sparke ballen vekk. Etter utvisningen valgte dommer Svein Oddvar Moen å la spillet fortsette i et minutt til. Det endte med at Skottland vant et hjørnespark, men det hjørnesparket fikk aldri skottene tid til å ta. Moen blåste nemlig av for full tid fire minutter og 28 sekunder på overtid.

På sidelinjen kastet Gordon Strachan jakken og gestikulerte heftig. De skotske spillerne flokket seg rundt Moen, men Haugesund-karen viftet dem vekk.

Etter kampen prøvde Strachan å holde seg i skinnet, men det var tydelig at Skottland-sjefen var misfornøyd med dømmingen til Moen.

– Vi prøver vårt beste for ikke å snakke om dommeren, men jeg ville likt å se dommerens vurdering. Dessverre får vi ikke se den, sa Strachan til Sky Sports etter kampen.

Han var stolt over innsatsen til de skotske spillerne.

– De gjorde et skikkelig forsøk mot virkelige maskiner. Spillerne sto frem. Vi visste at Tyskland kom til å skape sjanser, men jeg synes vi spilte med stor frihet i annen omgang. Jeg trodde vi skulle ta et poeng, og på et punkt trodde jeg faktisk at vi skulle vinne, sier Strachan.