DEN BESTE: Cristiano Ronaldo, som nylig ble kåret til årets spiller av UEFA, kan ende opp med en retur til Manchester United neste sommer. (AP Photo/Claude Paris)
DEN BESTE: Cristiano Ronaldo, som nylig ble kåret til årets spiller av UEFA, kan ende opp med en retur til Manchester United neste sommer. (AP Photo/Claude Paris)

Fotballryktene: – Cristiano Ronaldo returnerer til United neste sommer

Mens Man. City har gjort Marco Reus til hovedprioritet på overgangsmarkedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Det er 146 dager igjen til overgangsvinduet igjen åpner.

Da er det på tide å begynne å spekulere i hvem som kommer til å flytte på seg før innspurten i de store ligaene i Europa.

Det er ingen tvil om at Marco Reus er en av verdens aller beste fotballspillere. Borussia Dortmund-profilen preget ryktespalter dag etter dag i sommer, men ingen av interessentene klarte å lokke den tyske 25-åringen bort fra de gule og svarte. Ett av lagene som skal ha vært svært interessert i angriperen er Arsenal. Interessen er der nok fremdeles, men nå kan «Gunners» vente seg tøff konkurranse fra en av Premier League-rivalene. Ifølge Daily Star har nemlig Manchester City gjort Reus til klubbens hovedprioritet på overgangsmarkedet. Reus, som var skadet under sommerens VM-sluttspill, har en utkjøpsklausul på 250 millioner kroner som kan bli aktivert neste sommer. Dortmund må med andre ord belage seg på en tøff kamp for å beholde gullgutten.

Samtidig som City skal trappe opp jakten på Reus, skriver The Sun at de lyseblå også har siktet innstilt Southampton-spiller Jay Rodriguez.

I lørdagens fotballrykter skrev vi at Juan Mata er ønsket av Juventus. Et salg av Mata, i tillegg til 500 millioner kroner frigitt til spillerkjøp, kan gjøre januar til en meget spennende måned for Manchester Uniteds supportere. Louis van Gaal har tre navn han ønsker inn dørene på Old Trafford i januar - Arturo Vidal, Mats Hummels og Sami Khedira. Dailly Mail skriver at United skal være villige til å gi slipp på Mata for en langt mindre sum enn han ble hentet for, slik at det blir laget plass til nye spillere.

Så må dere holde dere fast, Manchester United-fans. Daily Mail skriver nemlig at Cristiano Ronaldo vurderer å returnere til Manchester United neste sommer! Real Madrid-profilen skal være lokket av Uniteds mål om å bygge et nytt «Galactico» etter en sommer preget av kjøp av store profiler. En nøkkel i en mulig overgang kan bli Radamel Falcao. Den nye United-spissen ønsket seg til Real Madrid, men endte i stedet opp på lån i Premier League. Jorge Mendes representerer begge spillerne og kan bli sentral i en avtale mellom klubbene.

En annen mulighet skal være å punge ut 560 millioner kroner for Ronaldo, samt sende Javier Hernandez andre veien på en permanent overgang.

En retur til United for Ronaldo virker langt fra utenkelig. Tidligere denne uken sa 29-åringen i et intervju med The Telegraph at han elsker klubben.

– Alle vet det. Manchester er i hjertet mitt. Jeg forlot mange gode venner der. Supporterne er fantastiske, og jeg ønsker at jeg kan komme tilbake en dag, sa Ronaldo.

Simon Mignolet har gjort sakene sine godt i Liverpool, men manager Brendan Rodgers ønsker å gi den belgiske keeperen konkurranse. Kontraktløse og kneskadde Victor Valdes blir trolig Liverpool-spiller innen kort tid - så lenge den tidligere Barcelona-keeperen kan bevise at han er i form. Det skriver Liverpool Echo.

QPR-manager Harry Redknapp har handlet en spiller og to i sin tid i fotballen. Han fikk ingen spiss på deadline day og måtte kvitte seg med Loic Remy, men nå kan det se ut til at planen er klar. Portugisiske Hugo Almeida er kontraktløs og kan ende opp på Loftus Road som QPR-spiss. Det skriver Daily Mirror.