IVRIG TIPPER: Rekdal håndplukker kamper fra Langoddsen hver dag.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
IVRIG TIPPER: Rekdal håndplukker kamper fra Langoddsen hver dag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Langoddsen: Rekdal tipper norsk

Håndplukket tre kamper fra Oddsen-ligaen søndag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ASKER - PORS GRENLAND (ODDSEN-LIGAEN 1) H: 1,80 U: 3,95 B: 2,70
Asker ligger på nedrykksplass med bare tretten poeng, syv poeng bak Pors som har den siste trygge plassen. De har bare vunnet en kamp siden juni, men er allikevel ubeseiret på de tre siste hjemmekampene. Asker slo bunnlaget Birkebeineren 2-1 sist hjemmekamp. Pors tar brukbart med poeng på hjemmebane, men på bortebane har de tapt fem av de siste seks. Seieren kom over Birkebeineren. Pors sliter såpass på bortebane at Rekdal tror Asker tar tre viktige poeng hjemme på Føyka.

BRUMUNDDAL - RAUFOSS (ODDSEN-LIGAEN 2) H: 3,85 U: 4,00 B: 1,50
Raufoss leder avdelingen med 40 poeng, ett foran Levanger og to poeng foran Elverum og Byåsen. De har kun ett tap på de siste tretten kampene, og må fortsette å prestere for å rykke opp til 1. Divisjon. Brumunddal har 19 poeng og ligger fem poeng over nedrykksstreken. De har kun en seier siden juni og har tapt tre på rad for Gjøvik-Lyn, Levanger og Herd. Raufoss er sterke hjemme som borte, her er de klare favoritter.

MO IL - SKEID (ODDSEN-LIGAEN 4) H: 4,40 U: 4,80 B: 1,35
Mo IL er på vei ned til tredje divisjon da de ligger på nedrykksplass med kun ni poeng på atten kamper. De står med åtte strake tap, og har ikke vunnet siden de slo nettopp Skeid 3-2 på bortebane i mai. Skeid var i fenomenal form i sommer og gikk ubeseiret igjennom juni og juli. De har kun en seier på de fem siste, men her har de en gyllen mulighet til å snu en dårlig trend mot et lag som synker som en stein. I tillegg har de et revansjemotiv fra første oppgjør. Skeid er klare favoritter.