«Skal vi danse»-Elena snakker ut om sin voldelige far

Den erfarne danseren Elena Bokreva Wiulsrud (28) hadde en tøff barndom hjemme i Russland, før hun flyttet til Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Elena Bokoreva Wiulsrud (28) har vært med i seks sesonger av «Skal vi danse». Hun kom på 2. plass i fjor og vant hele konkurransen i 2009 sammen med danserpartner Carsten Skjelbreid.  

Elena er ikke med i årets sesong av det populære danseprogrammet. Hun blir allikevel å se på TV neste uke i programmet «Hva har du i bagasjen», som blir vist på NRK.

En far som slo

I programmet tar Elena oss med tilbake til hjemlandet Russland, hvor hun kan fortelle om en tøff barndom med en alkoholisert far som slo moren.

NUMMER EN: Carsten Skjelbreid og dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud i aksjon under finalen av «Skal vi danse» i 2009 som tok dem til topps. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
NUMMER EN: Carsten Skjelbreid og dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud i aksjon under finalen av «Skal vi danse» i 2009 som tok dem til topps. Foto: Kyrre Lien / Scanpix

– Det var så vanskelig å se pappa skifte personlighet, sier den dyktige danseren til TV 2 i kveldens episode av «God kveld Norge».

Selv om faren var voldelig og drakk mye, hadde likevel Elena et nært forhold til ham. Da han plutselig falt om og døde - rett før Elena dro til Norge - ble både hun og moren totalt knust.

– Jeg var jo favorittjenta hans. Jeg var hans lille prinsesse som han elsket høyest. Han var så stolt over at jeg danset og alt... Så jeg har jo veldig mange gode minner og - og noen vonde, sier Elena til Tv 2.

Familiens dårlige økonomi gjorde det vanskelig å få råd til begravelsen.

– Mamma hadde ikke råd til å kjøpe gravstein, forteller Elena. 

Dette har de nå klart å gjøre noe med.

Se hele innslaget med Elena på kveldens episode av «God kveld Norge» kl. 22.15.