VM-STJERNE: Manchester Uniteds nye storkjøp var en av Argentinas beste spillere i VM. FOto: Juan Mabromata/AFP Photo
VM-STJERNE: Manchester Uniteds nye storkjøp var en av Argentinas beste spillere i VM. FOto: Juan Mabromata/AFP Photo

Di María fikk beskjed av Real Madrid om å stå over VM-finalen

Den spanske storklubben la press på det som den gangen var en av deres største stjerner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Buenos Aires (NTB-AFP): Ángel Di María fikk i et brev fra Real Madrid beskjed om å ikke spille VM-finalen for Argentina mot Tyskland.

26-åringen, som nylig ble solgt til Manchester United for over 600 millioner kroner, fikk brevet på finaledagen 13. juli. Di María var ute med skade og spilte ikke kampen som gjorde Tyskland til verdensmester etter 1-0 i ekstraomgangene.

– Jeg fikk et brev fra Madrid klokken 11 om formiddagen på finaledagen. Der sto det at jeg ikke skulle spille. Jeg rev det i stykker.

– Jeg snakket med Alejandro Sabella (Argentinas landslagssjef), og han ønsket ikke at jeg skulle lide. Jeg sa til ham at jeg ville gjøre alt for å rekke kampen, sa Di María til den argentinske radiostasjonen America fredag.

Les også: Dette er mulighetene Ángel Di María gir van Gaal og United

Di María var i storform da han onsdag scoret ett mål og hadde tre målgivende pasninger i 4-2-seieren over Tyskland. Han innrømmer at brevet fra Real Madrid såret ham.

– Jeg led mye den morgenen før finalen. Det var muligens det verste som kunne skje i mitt liv, men slike ting skjer for å teste deg. (©NTB)