Forsoning mellom Neymar og mannen som ødela hans VM

Først hilste han på Juan Camilo Zuniga. Deretter satte han vakkert inn seiersmålet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Brasil slo Colombia 2-1 i VM-kvartfinalen i sommer. Den kampen huskes best for Neymars ryggskade etter en tøff takling fra Juan Camilo Zuniga.

Taklingen var slutten på Neymars VM.

Fredag var de to spillerne kaptein for hvert sitt lag i en treningskamp i Miami, og de ga hverandre en klem før avspark.

Se forsoningen i videovinduet øverst!

Se taklingen og les også: Zúñiga: – Jeg forsøkte aldri å skade Neymar
Les også: Neymar i tårer: – Jeg tilgir Zúñiga

Brasil slet med å utnytte fordelen av å spille med én mann mer i nesten en hel omgang, men sju minutter før slutt sørget Neymar for brasiliansk jubel i den amerikanske byen. Fra 25 meter plasserte han ballen i krysset.

Det må mer til enn en ettmålsseier for å hviske ut Brasils vonde minner fra VM på hjemmebane. I semifinalen ble den stolte fotballnasjonen knust ufattelige 1-7 av Tyskland. Landslagssjef Dunga mener uansett at fredagens seier hjelper på selvtilliten.

– Å vinne er alltid bra, spesielt etter all kritikken i kjølevannet av VM. Denne seieren vil hjelpe på spillernes selvtillit. Jeg har fortalt dem at de spiller fordi de er best. De skal ikke være redde, men bare gå ut og spille, sa Dunga.

Dunga tok over som Brasil-sjef etter Luis Felipe Scolari like etter VM.

Colombia ble redusert til ti mann da midtbanespilleren Juan Cuadrado fikk sitt andre gule kort etter å ha felt Neymar i det 49. minutt. Ingen kunne ta lagene på innsats i fredagens privatlandskamp, der begge vartet opp med røffe taklinger.

Falcao-comeback
Radamel Falcao gjorde comeback for Colombia med et innhopp i det 77. minutt. Den ferske Manchester United-spissen hadde ikke spilt for landslaget siden november i fjor på grunn av en kneskade.

– Han var ikke klar til å spille mer enn de minuttene han fikk. Etter en såpass komplisert uke med mye stress rundt overgangen til Manchester United, ville det vært risikabelt å spille mer enn de minuttene. Han har en lang sesong foran seg, sa Colombias landslagssjef José Pekerman etter kampen.

Brasil møter Ecuador i New Jersey tirsdag.