Skadeskutt Vålerenga imponerte mot Vienna

Med seks spillere ute ga Vålerenga likevel Vienna Capitals kamp i CHL.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

I den første kampen mot Vienna ble det et knepent 1-2-tap i gruppespillet i CHL forrige uke.

Et skadeplaget VIF-mannskap måtte derfor jobbe ekstra hardt i forsøket på å sikre sin første seier i Champions Hockey Leagues gruppespill torsdag.

Se kampsammendrag i videovinduet øverst!

Men etter å ha gitt sin mer meritterte motstander kamp til døren, måtte Vålerenga nok en gang konstatere et knepent 1-2-tap.

– Det var en vel gjennomført kamp av Vålerenga, som hadde en haug med nøkkelspillere ute med skade. Det var ingenting å si på innsatsen. Vålerenga hadde gode muligheter til å vinne dette oppgjøret mot et lag bestående av mange stjerner fra Canada og USA, poengterte TV 2-kommentator Jørgen Klem.

Tok ledelsen
Med med seks sentrale spillere ute tok Vålerenga kommandoen fra start. Alexander Bonsaksen sendte Vålerenga i ledelsen i begynnelsen av andre periode, etter assist fra Daniel Sørvik.

– Veldig imponerende at et skadeskutt og ungt Vålerenga-mannskap tok ledelsen mot Vienna, mente TV 2-ekspert Bjørn Kr. Erevik etter at Oslo-klubben tok ledelsen.

Vienna Capitals slo imidlertid tilbake og utlignet til 1-1 ved Kris Foucalt i slutten av perioden.

Avgjorde i siste periode
I den siste perioden overtok Vienna mer av spillet, og fikk til slutt uttelling. Kevin Puschink sørget for at østerrikerne vant kampen 2-1.

TV 2-kommentator Jørgen Klem mente Vålerenga var fullt på høyde med motstanderne.

– Vålerenga hadde tapt de to første kampene, men Vienna hadde vunnet sine. Ser du kampen under ett så synes jeg imidlertid at Vålerenga var fullt på høyde med Vienna, mente han.

CHL består av 11 grupper. Samtlige gruppevinnere går videre, mens de fem beste toerne også får blir med videre i turneringen. Vålerenga har tapt sine tre første kamper i turneringen.