FORSIDEPIKE: Kim Kardashian med et sexy blikk på coveret av GQ. På innsiden av magasinet finner man nakenbildene. Foto: Instagram.
FORSIDEPIKE: Kim Kardashian med et sexy blikk på coveret av GQ. På innsiden av magasinet finner man nakenbildene. Foto: Instagram.

Her er formfulle Kim Kardashian splitter naken 

Kim Kardashian (33) stiller naken, men u-hacket på fotoshoot for GQ.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjendis-nakenbilder har florert på nettet den siste tiden, til Hollywood-stjernenes store forargelse. Men realitydronning Kim Kardashian er absolutt ikke sjenert, og spanderer gjerne litt naken hud på nysgjerrige fans.

Byr på seg selv

Nylig stilte hun opp i det prestisjetunge motemagasinet GQ uten en tråd. Kardashian og ektemannen Kanye West stjal showet under tirsdagens GQ-fest i London, hvor den barmfagre stjernen i kjent stil bød på dyp utringning.

På forsiden

Kardashian mottok prisen British GQ's woman of the year, som ble feiret med brask og bram på festen i London. Så takknemlig var hun over prisen, at hun kastet klærne og stilte som covermodell.

I magasinet ser vi en sexy Kardashian med trutmunn og blond sveis. Hun poserer med bakenden til værs, bare tildekket av et par skyhøye hæler.

Fansen må vente litt til for å se hele shooten, fotografert av Tom Munro, men Kardashian la selv ut coverbildet på sin Instagramprofil.