BLE VÆRENDE I TORINO: Arturo Vidal var het på overgangsmarkedet, men ifølge Juventus-trener Massimiliano Allegri var chileneren aldri på vei bort.      REUTERS/Jason Reed
BLE VÆRENDE I TORINO: Arturo Vidal var het på overgangsmarkedet, men ifølge Juventus-trener Massimiliano Allegri var chileneren aldri på vei bort. REUTERS/Jason Reed

– Vidal var aldri på overgangsmarkedet

Juventus-trener Massimiliano Allegri fryktet aldri å miste Arturo Vidal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Flere Manchester United-supportere siklet etter Arturo Vidal (27) etter et strålende VM med Chile.

Juventus' midtbanespiller skal ha vært sterkt ønsket på Old Trafford. Selv sa Vidal i slutten av juli at han ikke hadde intensjon om å dra til Manchester - noe han også beroliget Juventus-supporterne med.

Til tross for signalene om en videre fremtid i Juventus, fortsatte spekulasjonene rundt Vidal. Ingen av interessentene Manchester United, Liverpool eller Real Madrid klarte imidlertid å hente 27-åringen.

Massimiliano Allegri tok over «den gamle dame» etter den noe overraskende avgangen til Antonio Conte i sommer. Den tidligere Milan-treneren fryktet aldri å miste Vidal til storklubbene som jaktet midtbanespillerens signatur.

– Vidal? Han var aldri på overgangsmarkedet. Klubben sa til meg fra starten at han ville bli værende, sier Allegri til Sky Italia.

Vidals kontrakt med Juventus strekker seg frem til sommeren 2017.

Allegri skal ha vært interessert i å hente Radamel Falcao til Juventus, men superspissen endte som kjent opp med monsterlønn etter å ha sikret en låneavtale med Manchester United. 

– Om jeg er skuffet over ikke å få Falcao? Nei, sier Allegri ifølge Football Italia.