Thomas' «Sex Bomb»-flørt fikk dommerne til å gå av skaftet

«Idol»-deltakeren traff spikeren på hodet. Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Thomas Pettersen (20) fra Fredrikstad var i det flørtete hjørnet da han stilte på «Idol»-audition i Oslo. Han valgte nemlig å fremføre Tom Jones-hiten «Sex Bomb» til ære for dommerpanelets kvinnelige medlem. 

– Nå har vi jo Tone Damli Aaberge her, hun er både vakker og talentfull, proklamerte 20-åringen inne i det blå auditionrommet. 

Se Thomas' audition og dommernes reaksjoner ovenfor!

Tone Damli: – Du flørter akkurat passe

Damli Aaberge, som i tidligere episoder har vist seg vár for flørtetaktikk fra det motsatte kjønn, var i dette tilfellet vunnet over.

– Jeg er så takknemlig og glad for at du flørter akkurat passe, og det er en kunst! For jeg dør nemlig hvis folk skal flørte for mye. Tusen takk for det. Og så har du en veldig kul stemme!

Forventer besvimende husmødre

Det var ikke bare kvinnen i rommet som lot seg sjarmere av den gitarspillende sangeren. 

– Jeg hørte et sinnssykt svært dunk i det fjerne. Vet du hva det var? Det var en kollektiv besvimelsesarmé av husmødre falt bang pladask. Der tror jeg du gikk rett hjem i tusen kvinners dunkende hjerter, mente Esben «Dansken» Selvig. 

Også Gunnar Greve Pettersen lot seg sjarmere og imponere.

– Jeg kan telle på én hånd de opplevelsene som virkelig gir meg noe musikalsk. Jeg er en breial bergenser, men jeg er ganske sikker på at vi kommer til å se deg i finalene. 

Med fire ja fra dommerne er Thomas videre til dommerutvelgelsen, som er neste fase i talentprogrammet.

Se «Idol» onsdager og fredager klokken 20.00 på TV 2.