TIL NORSK TV-SERIE: Bruce Springsteen vil spille eieren av et likhus i den tredje sesongen av «Lilyhammer». Foto: Scanpix.
TIL NORSK TV-SERIE: Bruce Springsteen vil spille eieren av et likhus i den tredje sesongen av «Lilyhammer». Foto: Scanpix.

Bruce Springsteen til «Lilyhammer»

Musikklegenden Bruce Springsteen (64) får rolle i den norske TV-suksessen «Lilyhammer».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bruce Springsteen får en gjesterolle i den tredje sesongen av «Lilyhammer», skriver Deadline. 

TV-serien «Lilyhammer» har hatt stor suksess for NRK, og serien har også blitt sendt på Netflix. Mye av suksessen skyldes den Amerikanske «Sopranos»-skuespilleren Steven Van Zandt, som spiller hovedrollen som Frank Tagliano i serien.

Punger ut av egen lomme

Nå får Van Zandt med seg kompis og band-kamerat Springsteen til den norske produksjonen. Den tredje sesongen skal spilles inn i New York, og Van Zandt tar penger fra egen lomme for å finansiere noe av serien. Sesongen har et budsjett på 120 millioner kroner, og ettersom Van Zandt selv regisserer New York-episoden tilbød han seg å betale utgiftene.

Også band-kollega og Norgesvenn Springsteen har vist stor interesse for serien. Han har uttrykket sin kjærlighet for både Norge og «Lilyhammer» fra scenen under sine tidligere Norgesbesøk. 

Springsteen vil ikke spille en stor rolle, men kommer inn i slutten av episoden, hvor han spiller eieren av et likhus, skriver Dagbladet.

Dette blir Springsteens skuespillerdebut.

OSLO: Bruce Springsteen sammen med Steven Van Zandt og The E Street Band under konserten på Fornebu i 2013.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
OSLO: Bruce Springsteen sammen med Steven Van Zandt og The E Street Band under konserten på Fornebu i 2013. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Saken oppdateres