HOLLYWOOD-BRUDD: Neil og Pegi Young, Gwyneth Paltrow og Chris Martin og Mariah Carey og Nick Cannon har alle skilt seg i år. Foto: Scanpix.
HOLLYWOOD-BRUDD: Neil og Pegi Young, Gwyneth Paltrow og Chris Martin og Mariah Carey og Nick Cannon har alle skilt seg i år. Foto: Scanpix.

Skilsmissebølge i Hollywood

«Alle» i Hollywood skilles nå.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brudd ser ut til å smitte i Hollywood. Skillsmisser har spredt seg som ild i tørt gress i stjernebyen.

Chris Martin og Gwyneth Paltrow skilte lag i mars i år, og startet trenden som skulle vise seg å splitte flere av verdens heteste par. Det har lenge ligget i kortene at ekteskapet til Jay-Z og Beyoncé vil ta slutt, men om vi vil være vitne til nok en skilsmisse i høst er for tiden uklart. De to ser tilsynelatende forelsket ut, selv om brudd-panikken nå sprer seg i Hollywood.

Brudd-trend

Mariah Carey og Nick Cannon var lenge kjent som Hollywoods mest kjærlige par, og ingen kunne tro at de noen gang ville skille lag. Nå er det derimot et faktum at stjerneparet skal skilles, og de er ikke de eneste som har flyttet fra hverandre i 2014.

«Baywatch»-stjernen Pamela Anderson søkte om skilsmisse i august i år, bare 8 måneder etter hun giftet seg for andre gang med Rick Salomon.

Skilles etter 36 år

Det ble også kjent at rockelegenden Neil Young ville skilles fra kona Pegi Young etter 36 års ekteskap. Paret har holdt sammen i tykt og tynt, gjennom sykdom - oppturer og nedturer. Det kom som et sjokk på flere at også dette stjerneparet skulle skilles i slutten av august.

Slutt etter utroskap

Britney Spears gjorde det slutt med kjæresten sin, etter en utroskapsvideo ble spredd rundt i Hollywood. Spears var sammen med David Lucado i nesten to år, men forholdet tok raskt slutt da videoen hvor han kysser og danser med en annen kvinne ble offentliggjort. I videoen ser man de to omfavne hverandre.