SKADET: Mats Møller Dæhli måtte ut på båre mot England. Foto: Viasat Fotball
SKADET: Mats Møller Dæhli måtte ut på båre mot England. Foto: Viasat Fotball

Møller Dæhli ut på båre

Cardiff-stjernen Mats Møller Dæhli måtte forlate banen, men det skal ikke være alvorlig. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

London/Bergen (TV 2 Sporten): Det var etter 57 minutters spill at Mats Møller Dæhli ble liggende igjen på gressteppet etter en duell med Liverpool-stjernen Raheem Sterling.

Cardiff-proffen hadde tydelige smerter etter sammenstøtet. Etter å ha fått behandling på banen ble Møller Dæhli fraktet ut på båre. 

Spark i kneet
Anders Konradsen kom inn for Møller Dæhli da unggutten måtte ut med skade.

NFF meldte på Twitter etter kampen at 19-åringen fikk et spark på utsiden av kneet. Han er blitt undersøkt med røntgen, som har vist at det ikke er noe alvorlig.

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo gikk langt i å antyde at Møller Dæhli kan rekke å spille EM-kvalifiseringskampen mot Italia 9. september.

– Vi hadde en røntgen med Mats. Det ser ut til at det ikke er farlig. Vi håper å få han i trening igjen snart. Men det er fortsatt litt tidlig å si, sa Høgmo på pressekonferansen etter kampslutt.

– Ikke alvorlig
Norges reservekeeper Rune Jarstein snakket med Møller Dæhli etter kampslutt. Keeperen bekreftet at det ikke dreier seg om en alvorlig skade.

– Ja, jeg har snakket med ham og det er ikke noe alvorlig. Han var på en CT-skanning og bildene viser at det ikke er en alvorlig skade. Så vi kan puste lettet ut, opplyste Jarstein til TV 2 Sporten.

Martin Linnes måtte også forlate banen med skade. Molde-backen gikk ut med en hælskade i første omgang.

– Martin har en sene i hælen som er belastet, men jeg tror det skal gå bra med ham også, opplyste Høgmo.