Hvorfor i all verden fotfølges denne mannen av hylende tenåringsjenter på Karl Johan?

Superstjernen du sikkert aldri har hørt om!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En av Indias største stjerner er i Oslo for å spille inn sin siste film. På Karl Johan ble han overfalt av hylende norskindiske tenåringsjenter.

Egertorget på Karl Johan i Oslo var onsdag kveld overfylt av indiske skuespillere, filmkameraer og hylende tenåringsjenter. 

Skuespilleren Sivakarthikeyan (29) har kanskje ikke så mange nordmenn hørt om, men i India er han en svært stor stjerne. Norsk-tamilere her hjemme visste tydeligvis også godt hvem han var. 

– Jeg er fra Tamil i Sør-India, og vi ønsker å nå bredere ut. Norge har et fantastisk lys og det blir ikke mørkt før klokken ni, så derfor er vi her. Vi ville faktisk bare til Norge, sier hovedrolleinnehaveren Sivakarthikeyan til TV 2.

Sivakarthikeyan er kjent i Kollywood - Sør-Indias svar på Nord-Indias Bollywood. Kollywood er den tamilske filmindustrien i India. 

Veldig populær i Norge

Kollywood-stjernen har tidligere jobbet som komiker, sanger og anker, før han beveget seg inn i filmverdenen. Han har opp mot 500.000 følgere på Twitter, og har allerede tre store Kollywood-suksesser bak seg. Han er svært fornøyd med den norske mottagelsen.

– Jeg er overveldet over den norske fansen. De har fulgt etter meg siden vi startet filmingen i dag tidlig. De snakker om filmene mine og vil ta selfies med meg, smiler skuespilleren. 

29-åringen er gift og har barn hjemme i India, men legger ikke skjul på at de norske jentene både er snille og pene.

FANS: De tre norske jentene løp rett fra skolen da de hørte at Bollywood-stjernen var i Oslo. Foto: Iselin Øverbø.
FANS: De tre norske jentene løp rett fra skolen da de hørte at Bollywood-stjernen var i Oslo. Foto: Iselin Øverbø.

– Alle er veldig hyggelige, og selvfølgelig veldig pene. De har fulgt oss mens vi har danset rundt i Oslo siden i dag tidlig, ler superstjernen.

– Han er så kjekk

Flere fans flokker seg rundt Sivakarthikeyan og prøver å få tatt et bilde sammen med sin store helt. Tre norsk-srilankiske tenåringsjenter er store fans.

– Vi er fra Sri Lanka men følger med på han på indisk TV hjemme. Da vi så på Facebooken hans at han kom til Norge, ble vi så glade, smiler de.

– Det var et sjokk da vi så at han skulle komme. Vi kom rett fra skolen for å finne han. Kastet sekken og løp, sier jentene.

– Han er så kjekk, roper en annen jente og løper bort til skuespilleren for å ta et bilde.