SOBERT: Pamela Anderson (47) viser nye sider av seg selv på forsiden av høstutgaven  magasinet «Notofu Magazine»
SOBERT: Pamela Anderson (47) viser nye sider av seg selv på forsiden av høstutgaven  magasinet «Notofu Magazine»

Kjenner du igjen denne 90-tallsbaben?

Den tidligere «Baywatch»-stjernen og «Playboy»-modellen viser en helt ny side av seg selv.

Den kjente baben fra den populære 90-tallsserien «Baywatch» har blitt stylet til det ugjenkjennelige for bladet «Notofu Magazine».

Det er en svært nedtonet Pamela Anderson (47) som pryder forsiden til magasinet, med en klassiske bobfrisyre og lett sminke. 

Tobarnsmoren er kjent for å være mer avkledd enn påkledd, og har sjelden - om ikke aldri - før blitt avbildet i en så tilknappet bluse. 

En mer sober stil har den tildligere «Baywatch»-stjernen likevel fått det siste året. Hun fikk mange positive tilbakemeldinger da hun i fjor lot sine lange, karakteristiske, blonde lokker falle for en helt ny og kort frisyre. 

Gift - ikke gift - gift

I januar giftet Pamela Anderson seg igjen med eksen sin Rick Salomon. Men ifølge Daily Mail skal Pamela ha søkt om skilsmisse allerede i juli. Det er ennå ikke avklart om de vil fortsette å være gift, eller om de skiller lag - igjen.

Paret giftet seg for første gang i 2007, men angret seg også den gang etter bare 10 måneders ekteskap.

Før Salomon var Pamela gift med trommeslager og bad boy Tommy Lee. De giftet seg i 1995 - bare fire dager etter at de møttes, men holdt sammen i fire år og fikk to sønner.