Michael Jackson-kopi blåste 
Jimmy Fallon av banen

Maroon 5s Adam Levine (35) imponerte under Jimmy Fallons musikkquiz.

Den talentfulle musikeren Adam Levine fikk virkelig vist hva han er god for da han besøkte «The Tonight Show» med Jimmy Fallon.

Sammen med programlederen stilte Levine sporty opp da de to skulle etterligne kjente artister som fremførte en kjent låt i spillet ved navn «Wheel of Musical Impressions».

GIFT MED SUPERMODELL: Adam Levine giftet seg med Victorias Secret-modellen AnnaVialitsyna tidligere i år. Foto: Scanpix.
GIFT MED SUPERMODELL: Adam Levine giftet seg med Victorias Secret-modellen AnnaVialitsyna tidligere i år. Foto: Scanpix.

Imponerte stort

I spillet fremfører Adam Levine en imponerende versjon av  «Hode, skuldre, kne og tå» i Frank Sinatras ånd, men det som blåste både publikum og Fallon av banen, var Levines versjon av «Sesam Stasjon» som Michael Jackson.

Barnesanger

– Hvordan gjør du det? Det var helt utrolig! utbryter programlederen som innså at utfordringen skulle bli vanskelig å toppe. Han avsluttet spillet med en egen versjon av barnesangen «Old MacDonald had a farm» som Iggy Azalea.

L.A.-baserte Adam Levine slo gjennom som artist med gruppa Maroon 5, og låtene vi husker han best fra er «Moves like Jagger», «One More Night» og «She will be loved». Artisten møtte den russiske Victorias Secret-modellen Anne Vialitsyna i forbindelse med et event i Las Vegas i 2010. Paret giftet seg i juli i år.