«Idol»-dommerne slaktet Regines sure gitartoner

... men holder sangstemmen mål? Se video og døm selv!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Regine Liavik Paulsen (18) fra Harstad angret mest sannsynlig på at hun tok med seg gitaren sin da hun stilte til «Idol»-audition i Trondheim.

For da hun klimpret til med kjærlighetslåta «I Can't Make You Love Me», var gitaren langt fra stemt. 

– Jeg hørte med en gang jeg begynte å spille at ting ikke var som de skulle, forteller Regine til TV 2.

– De fleste ville jo kanskje stoppet, men gitaren min er så vanskelig å stemme at jeg rett og slett ikke turte å stoppe og stemme den, så jeg valgte å fortsette og bare prøve å tenke på noe annet, fortsetter 18-åringen.

Se Regines audition og dommernes reaksjoner ovenfor!

Sinnssykt sur

I kveldens episode av «Idol» får vi se at dommerne langt fra var fornøyd med deltakerens valg om å fortsette sangen på tross av sur gitar. 

– Den gitaren var så sur at halvparten kunne være nok, kommenterte Esben «Dansken» Selvig. 

– Jeg er ganske åpen for litt sure toner jeg, altså, men den gitaren er så sinnsssykt sur! supplerte gjestedommer Tuva Syvertsen.

Heller ikke Kurt Nilsen var imponert over instrumentet, og bet seg også merke i at Regine selv merket at det ble surt.

– Det at du hører selv at ting er så krise på instrumentet ditt ... jeg ville ha stoppet. Det er helheten vi leter etter, om opptredenen din er bra nok. Jeg ble litt i tvil, og når jeg blir i tvil, må jeg nok si nei. 

Gråt fordi hun trodde sjansen var tapt

Regine inrømmer at hun ble satt ut av hvor strenge dommerne var mot den ustemte gitarspillingen. Hun forteller at hun rett og slett måtte ty til tårene fordi hun innså at gullbilletten kunne være tapt. 

– Det gikk opp for meg at jeg kanskje ikke gikk videre, og da kom det masse følelser! 

18-åringen står, selv med kritiske tilbakemeldinger, igjen med en god opplevelse av auditionrunden.

– Det var kjempeskummelt, men samtidig var det en artig og helt ny opplevelse. Det var kjempeartig og utrolig spennende, sier hun. 

– Skummelt å bli vist på TV

I kveldens «Idol» får vi se om Regine til slutt går videre i sangkonkurransen eller ei. Hundretusener av nordmenn får se hennes lyse sangtoner.

– Jeg tror det blir artig! Men med tanke på at jeg har en sur gitar og aldri vært på TV før, er det samtidig utrolig skummelt. Alle jeg kjenner skal se på, så jeg gruer meg litt. Men det verste er kanskje at jeg selv skal se på det, ler hun.

Se hvordan det går med Regine i «Idol» klokken 20.00 på TV 2.