Selena Gomez gir ikke opp kjærligheten med lovløse Justin (20)

Justin Bieber (20) og Selena Gomez (22) holder sammen tross i lovbrudd og fyllekjøring.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I går kom nyheten om at Justin Bieber var blitt arrestert nok en gang. Han setter seg selv opp i de merkeligste situasjoner, men drømmedama Selena Gomez (22) gir ikke opp kjærligheten av den grunn.

Slosskamp

Av-og-på forholdet har vart i over fire år, og nå ser det ut til at turtelduene er på igjen. De to ble sett sammen på en ATV sammme dag som Justin skal ha kollidert med en mini-van og havnet i slosskamp med den andre sjåføren.

Var sammen under ulykken

Biebers advokat bekrefter nå at paret var sammen i Canada den 29. august, skriver Hollywoodlife. Den romantiske ferien ble raskt avbrutt av uvelkomne paparazzier, noe som resulterte i livsfarlig kjøring og ATV-kollisjon.

Advokaten forteller til Hollywoodlife at ulykken ikke vil påvirke hans andre dom. Bieber ble tidligere i år arrestert for dragracing, for å ha kjørt bil i påvirket tilstand, samt for å ha motsatt seg arrestasjonen i januar.

Vil ikke påvirke saken

Politiet mistenkte at Bieber var påvirket av både alkohol og narkotika da han angivelig kappkjørte på Miami Beach i en leid, gul Lamborghini.

– Den seneste hendelsen vil ikke påvirke Miami-saken, da denne er lukket og han ikke er på prøvetid. Justin, som i likhet med mange andre kjendiser blir konstant trakassert av fotografer. Det er viktig å innse hvor vanskelig disse paparazziene gjør det for stjernene. Fotografene får godt betalt for bildene, så konflikter som dette vil fortsette å oppstå, sier Biebers advokat, Roy Black, til Hollywoodlife.