LITT SKUFFET: Angel di Maria fikk det ikke helt som han ville da han ble solgt til Manchester United.
LITT SKUFFET: Angel di Maria fikk det ikke helt som han ville da han ble solgt til Manchester United.

Fotballryktene:
– Di Maria ville helst til Paris Saint-Germain

Men kun Manchester United var villig til å betale den drøye overprisen Real Madrid forlangte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Sommervinduet er stengt, og da er det på tide å begynne å vende blikket mot januarvinduet.

Flere klubber går en usikker høst i møte. De fikk ikke på plass spillerne de ønsket, og har huller i stallen. Unngår de skader, vil det trolig gå bra. Men jakten på forsterkninger midtveis i sesongen er nok allerede i gang.

Mange vil sikkert hevde at Manchester United kom noe ubalansert ut av sommervinduet. Kraftig forsterket i de posisjonene de allerede var gode, mens defensiv midtbane og midtforsvar fortsatt vil vise seg å være høyst ustabilt. Manager Louis van Gaal turde ikke hente en skadet Kevin Strootman fra Roma, men det betyr ikke at ikke nederlenderen ikke blir å se i den røde trøyen med Chevrolet-logoen på i løpet av sesongen. Ifølge Daily Mail er nå tanken at Strootman blir frisk og spiller seg i form i Roma, før van Gaal smeller 250 millioner kroner på bordet og henter ham til England i januar.

BBC viser til CIES Football Observatory sine vurderinger når de melder at Manchester United betalte nesten 240 millioner kroner for mye for Angel di Maria i forhold til markedsprisen hans. Og da kan man skjønne at Paris Saint-Germain trakk seg unna. PSG-president Nasser Al-Khelaifi sier at argentineren ville til Paris, og at klubben var førstevalget hans, skriver L'Equipe. Men selv en klubb som betaler 500 millioner for David Luiz var ikke villig til å betale overprisen Real Madrid forlangte. Akkurat som Real Madrid ikke var villig til å innfri Radamel Falcaos lønnskrav for å gå på lån dit. Liverpool-manager Brendan Rodgers uttalte tidligere i sommer at Manchester United ville få problemer med å hente store navn ettersom de ikke er i Champions League, men august har nok lært nordiren hvilken makt penger har. Er du villig til å betale mye mer enn alle andre, så kan du få hvem du vil.

Fabio Borini gikk ut på Twitter og skrøt hemningsløst over seg selv, og hvor flink han hadde vært som takket nei til kontraktstilbudet han fikk fra Queens Park Rangers. For fotball handler ikke bare om å spille ball. Man skal tross alt sikre sin økonomiske fremtid også. The Sun skriver at italieneren forlangte i underkant av en million kroner i uken, og en klausul som gjorde at han kunne komme seg ut av kontrakten dersom han ønsket det. Noe QPR av en eller annen grunn ikke var så veldig interessert i å gi ham.

Borini kan få selskap av Victor Valdes på tribunen på Anfield de nærmeste månedene. Ifølge Daily Express er Liverpool kommet til enighet med den tidligere Barcelona-keeperen om en ettårkontrakt. Men på grunn av en kneskade så er ikke 32-åringen aktuell for spill før i desember.

En overgang som gikk under radaren på Deadline Day, var at Arsenal leide ut den talentfulle svensken Kristoffer Olsson til FC Midtjylland frem til nyttår. 19-åringen har vært kaptein for klubbens U-lag denne sesongen, men får nå prøvd seg på seniornivå i den danske ligaen, skriver Daily Star.

I fjor sommer ble Modibo Diakite sett på som et røverkjøp av Sunderland. Forsvarsspilleren kom fra Lazio, hvor han hadde imponert stort. Men spilletiden hans forsvant med Paolo di Canios exit som manager, og siste halvdel av sesongen tilbrakte han på lån til Fiorentina. Og i Sunderland var han ikke velkommen tilbake. I stedet ble 27-åringen løst fra kontrakten sin. Nå skriver TalkSPORT at Diakite er i ferd med å bli enig med Deportivo La Coruña.

Jermain Defoe tok fly fra Toronto til London og pakket med seg et stort håp om å få kontrakt med en klubb i Premier League. Men verken Leicester eller Queens Park Rangers klarte å bli enig med Toronto FC om en overgang nå. Men QPR-manager Harry Redknapp kan fortelle at han nok prøver på nytt i januar. – Jeg har signert ham så mange ganger. Jeg har tatt ham med over alt, sier han ifølge Daily Mail.