TØFF MOTSTAND: England på Wembley blir knalltøff motstand. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
TØFF MOTSTAND: England på Wembley blir knalltøff motstand. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Rekdal tipper England slår Norge

Håndplukket tre kamper fra Langoddsen til 3,8 i odds. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ENGLAND - NORGE (PRIVATLANDSKAMP) H: 1,42 U: 3,90 B: 6,50
Høgmos prosjekt med å revitalisere norsk landslagsfotball fortsetter. Norge har nå spilt åtte privatlandskamper på rad, og kun vunnet en av de. Det var 2-1 over Moldova i januar. Den forrige skikkelige privatlandskampen endte 1-1 mot Russland på Ullevål rett før VM. Russland viste seg å være overraskende svake i VM. Det samme kan sies om England, selv om mange vil argumentere at det ikke var så overraskende. Interessen for kampen sies å være historisk lav, og det kan bli glissent på Wembley onsdag. England stiller med et redusert mannskap grunnet mange skader, men bør fortsatt klare å slå Norge her.

MAROKKO - QATAR (PRIVATLANDSKAMP) H: 1,45 U: 3,40 B: 5,20
Det marokkanske landslaget deltok i det afrikanske mesterskapet (hvor kun afrikanere fra hjemlig serie får delta) i vinter og ble slått på straffer ut av Nigeria i kvartfinalen. I VM-kvalifiseringen kom de på andreplass i sin gruppe bak Elfenbenskysten, og de ligger på 81. plass på FIFA-rankingen. Motstanderne Qatar, som etter sigende skal være vertskap for VM i 2022, ligger på 92. plass. De vant West Asian Football Federation Championship i januar etter å ha slått Jordan 2-0 i finalen. Det er ikke en veldig sterk turnering. Sist kamp tapte Marokko 0-2 for Russland i juni, mens Qatar spilte 2-2 mot Indonesia hjemme i juli. Marokko bør vinne denne greit hjemme i Casablanca.

RØA - KOLBOTN (PRIVATLANDSKAMP) H: 1,85 U: 3,85 B: 2,65
Kvartfinale i norgesmesterskapet på Røabanen. Røa har spilt tre uavgjort på rad, og de to siste var 0-0 kamper mot Trondheims-Ørn og Medkila, to lag de egentlig bør slå. Kolbotn vant 3-0 over Vålerenga på lørdag, men tapte 0-1 for bunnlaget Grand Bodø runden før. Sist gang disse lagene møttes var på Røabanen i juni, da vant hjemmelaget 2-0. Kolbotn har slitt mot Røa i de siste møtene, og Rekdal tror det blir reprise her.