Lene Marlin rørt av all støtten

Etter at artisten fortalte om selvmordsforsøk og en svært tung tid har støtteerklæringene strømmet på.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag kveld publiserte Aftenposten en svært åpenhjertig kronikk skrevet av den verdenskjente artisten Lene Marlin (34).

I kronikken fortalte hun om et press som hun bare opplevde som større og større, og at hun tilslutt følte at hun levde livet til en annen enn henne selv. Presset etter den store suksessen som artist ble tilslutt så stort at hun prøvde å ta sitt eget liv.

Se hele intervjuet med Lene Marlin øverst i saken.

– Jeg er utrolig glad og så enormt takknemlig for at det gikk galt på den rette måten. Jeg er så ufattelig glad for det i dag, sier en rørt Lene Marlin til TV 2.

Søkte hjelp

For da det sto på som verst var hun ikke i tvil om at hun ville dø.

– Der og da var jeg jo bare forbanna for at jeg ikke klarte det at jeg faktisk våknet opp igjen, sier Marlin.

Det som fikk Marlin ut av denne situasjonen, var at hun rett og slett fattet håp.

– Jeg sa til meg selv «vent litt, det må da være mulig å komme seg ut av dette her. Det må gå an å komme seg opp på beina igjen», sier Marlin.

Noen utrolige timer

Artisten tok så mot til seg og søkte profesjonell hjelp. Det er det mange som er svært glade for i dag. På sosiale medier har det florert med støtteerklæringer. 

– Det er så mye fantastisk. Det er så mange rørende ting. Det beviser jo bare det at hvis man prater om det  setter man igang en prosess.

Flere har selv stått fram og fortalt om egne problemer på sosiale medier, og sagt at de etter Marlins åpenhjertighet, også selv tør å søke hjelp.

– Den har også vært fin og overveldende. Alt i alt noen ganske utrolige timer, sier Marlin.