Eksklusivt: Rihanna fyllekjører og røyker på Europa-ferie

Artisten Rihanna (26) ankret opp med en luksusyacht på Korsika, hvorpå hun og kjørte rundt med en øl i den ene hånda og en joint i den andre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Livet er kanskje en eneste lang fest for superstjerner som Rihanna. Artisten som allerede har skapt overskrifter i utenlands presse iløpet av Europa-ferien sin, kom denne uken til den franske øya Korsika.

  • Se de eksklusive bildene øverst i saken!

Med hva som ser ut som en joint i den ene hånden og en flaske Corona i den andre, kjørte Rihanna og en venninne rundt på en firjuling rundt på den franske øya. 

Fra en liten, hvit Prada-veske, fisket artisten også opp en gjennomsiktig pose med noe som som mest sannsynlig var marihuana. 

«Pour it up»- sangeren sparte virkelig ikke på alkoholinntaket, skal vi dømme de avslørende bildene. Hjelm klarte i imidlertid superstjernen å huske på under hele turen.

Rihanna er i disse dager på en lengre ferie i Sør-Europa, hvor hun visstnok røyker, drikker og twerker seg gjennom adriaterhavet på en diger luksusyacht

Superstjernen er kjent for å både være kontroversiell og lettkledd. I april poserte Rihanna på forsiden av et spansk herremagasin. I januar kom Rihanna og Shakira ut med en ny og svært lettkled musikkvideo, hvor de to damene åler seg ved siden av hverandre i klesplagg som ikke overlater veldig mye til fantasien.