KLAR FOR TUR: Emilie Nereng gjør seg klar for en lang tur gjennom Norge sammen med en gjeng kjendiser. Foto: Emilie Nereng (voe.blogg.no).
KLAR FOR TUR: Emilie Nereng gjør seg klar for en lang tur gjennom Norge sammen med en gjeng kjendiser. Foto: Emilie Nereng (voe.blogg.no).

Voe kan bli Norges tøffeste kjendis

Superbloggeren Emilie «Voe» Nereng (18) er en av kjendisdeltakerne i «71 grader nord».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En spent Emilie Nereng er en av kjendisdeltakerne til den femte sesongen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Hun la ut et åpenhjertig innlegg på bloggen sin i dag, hvor hun avslører hvor hardt hun har jobbet frem mot starten av turen. Deltakerne starter på Lindesnes onsdag, og må kave seg gjennom snøfonner og over høye fjelltopper for å til slutt (forhåpentligvis) ende opp på Nordkapp. 

Droppet «Bloggerne»

– Den viktigste grunnen til at jeg var usikker på om jeg skulle bli med på dette programmet, er fordi det er så laaaangt utenfor min komfortsone. Sminkeløs på TV, regnvær, sykling, sovepose, krypdyr, gjørme – ikke blant mine favorittting, skriver Voe på bloggen sin.

Emilie Nereng trakk seg tidligere i år fra den andre sesongen av TV 2 Bliss sitt realityprogram «Bloggerne». Dette for å utfordre seg selv på andre måter. Hun har tidligere uttalt at hun ikke trenger å være med på et «rosa-blogger» program, når hun allerede har en.

KJEMPER OM TITTELEN «NORGES TØFFESTE KJENDIS»: I tillegg til Aylar Lie, Vibeke Skofterud og Bjørn Einar Romøren skal artist
Mariann Thommassen, blogger Emilie «Voe» Nereng, langrennsløper Hilde
Gjermundshaug Pedersen, jibber Andreas Håtveit, skihopper Roger Ruud, komiker
Nils-Ingar «Nilsi» Aadne og radioprogramleder Geir Schau kjempe om tittelen
«Norges tøffeste kjendis». Foto: TV Norge.
KJEMPER OM TITTELEN «NORGES TØFFESTE KJENDIS»: I tillegg til Aylar Lie, Vibeke Skofterud og Bjørn Einar Romøren skal artist Mariann Thommassen, blogger Emilie «Voe» Nereng, langrennsløper Hilde Gjermundshaug Pedersen, jibber Andreas Håtveit, skihopper Roger Ruud, komiker Nils-Ingar «Nilsi» Aadne og radioprogramleder Geir Schau kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis». Foto: TV Norge.

Føler seg ikke klar

Den spreke 18-åringen har brukt mye av sommeren sin til trening, og har blant annet syklet over 100 kilometer for å forberede seg på den harde turen.

– Denne sommeren har jeg gått flere skogturer enn jeg har gjort i løpet av mine 18 år, jeg har gått med tyngre sekk enn jeg er vant med, jeg har syklet tilsammen over 100 kilometer – jeg har gjort alt jeg kan for å forberede meg til programmet. Likevel føler jeg meg så aboslutt ikke klar nok.