SPESIELL KJOLE: De eksklusive bildene fra bryllupet ble trykket i Hello! og People Magazine. Foto: Faksimile
SPESIELL KJOLE: De eksklusive bildene fra bryllupet ble trykket i Hello! og People Magazine. Foto: Faksimile

Avslørt i ukebladene: Sjekk den brudekjolen!

Amerikanske magasiner viser eksklusive bilder fra Brangelina-bryllupet. Angelinas brudekjole var full av barnetegninger!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Angelina Jolie (39) og Brad Pitt (50) giftet seg forrige helg i Frankrike. Bare 20 gjester var invitert i det hemmelige bryllupet, og ikke før nå kom bildene av den spesielle brudekjolen.

Først ute med bildene

De amerikanske magasinene Hello! og People har begge trykket bildene fra bryllupet på forsiden, og både bryllupet og kjolen bar stor preg av barna.

Pitt og Jolie trengte ikke lete lenge for å finne de perfekte bryllupsplanleggerne! Sløret var prydet med barnetegninger detaljert påsydd av designeren som også laget selve kjolen. Luigi Massi er skredderen bak motehuset Versace, og hadde ansvar for den spesielle designer-brudekjolen. 

Ikke bare var sløret fullt av barnetegninger fra Maddox (13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8) og de seks år gamle tvillingene Vivienne og Knox. Barna fungerte også som ringbærere og blomsterpiker. Barna hjalp til med ekteskapsløftene, og Pax bakte bryllupskaken.

– En spesiell dag

– Det var viktig for oss at dagen var avslappet og full av latter. Det var en spesiell dag for oss å dele med barna, og en veldig bra dag for hele familien, forteller Brad og Angelina til Hello! magazine.